Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №200 від 11.08.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Влада все ближче?

Зі скаргами звертайтеся до Президента

15 серпня у Рівному розпочне свою діяльність Регіональна Приймальня Президента України у нашій області. Отже, тепер і в нас кожен бажаючий громадянин зможе звернутися зі своїми проблемами безпосередньо до Глави держави.

- Головна мета всіх без винятку гілок влади – вирішення проблем громадян, - наголосив керівник Приймальні у Рівненській області Михайло Бузинарський. - На жаль, не всі посадові особи належно виконують свої обов’язки. І тому Президент віддав розпорядження про створення його Приймалень у кожній з областей України.

- Ми аналізуватимемо і доповідатимемо Президентові про виконання його указів, соціально-політичний стан у області, становище бюджету, охорони здоров’я, боротьби зі злочинністю, залучення іноземних інвестицій, надаватимемо звіти про перебування в області посадових осіб різного рівня.

Усі звіти надсилатимуться безпосередньо в президентський кабінет, а інформації про найбільш резонансні події – особисто Президентові у режимі он-лайн.

Для звернення у нашу Приймальню громадянам потрібно підготувати скаргу на ім’я Президента. Тут треба чітко вказати, на що особисто ви скаржитеся. Слід також розуміти, що такі звернення прийматимуться лише після відмови у допомозі представників області. Наше ж завдання – примусити посадових осіб допомагати людям. Я не зможу особисто покарати таку особу, але зможу повідомити про порушення Президента, і можете не сумніватися, що його реакція не залишить на себе чекати.

11.08.2005Павло ДУТКО



Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2005p. 
На головну сторінку