Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №312 від 04.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#До Дня музики

“Україна. Музика. Європа”

“Україна. Музика. Європа”

Микола ОРЕШКО: “Новий сезон багатий на сюрпризи”

Відкриття нового шістдесят восьмого сезону відбулося у Рівненському залі камерної та органної музики. У перший концертний вечір було організовано свято “Україна. Музика. Європа”, яке певною мірою характеризує плани керівництва Рівненської філармонії на найближчий час.

лазерный принтер

“Цього року ми запропонуємо нашій публіці чимало нововведень. Окрім виступів виконавців Рівненської філармонії, на поціновувачів музики чекають зустрічі з професіоналами з Австрії, Швейцарії, Польщі, Канади, США та, зокрема, з Санкт-Петербургу і Москви”, - стверджує директор Рівненської філармонії Микола ОРЕШКО.

Цікава пропозиція для реалізації творчого потенціалу молоді Рівненщини буде введена незабаром. Пан Орешко запевняє, що до участі у ньому відбиратимуть кращих музикантів області. Крім того, залучатимуть європейських виконавців зі світовим іменем, щоб одних познайомити з Україною, а іншим влаштувати зустріч із друзями, які живуть на Батьківщині виконавця.

Відкриття ж привернуло увагу не лише постійних відвідувачів Залу органної та камерної музики, але й зібрало чимало молодих людей, котрих, як з’ясувалося, зацікавив виступ знаного в Україні та за її межами дуету скрипалів “Innovation Duo” у складі Анни Савицької з Австрії та Якуба Дзялака зі Швейцарії.

У програмі взяли участь заслужені артисти України Тарас Денисюк та Людмила Гурова, лауреати численних фестивалів тріо “Контрасти”, виконавці Світлана Жуковська, Ірина Криворученко та ряд інших, не менш відомих особистостей.

По закінченню концерту прихильників музичного мистецтва на площі Музики чекав виступ заслуженого артиста України Степана Гіги та співака Сашка Невже. До речі, це ще один приємний сюрприз від організаторів, метою якого є популяризація естрадного співу. “Запропонована ідея буде підтримуватися й надалі”, - запевнив Микола Орешко.

А вже дванадцятого жовтня - нова програма “Латина і танці” у виконанні міжнародної команди виконавців України, Росії та Ірану.

04.10.2007Леся КУРУЦ



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2007p. 
На головну сторінку