Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №312 від 04.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Конкурс

Аби місто стало кращим

Аби місто стало кращим

Конкурс на кращий фотознімок міста розпочав Рівненський регіональний Євроклуб Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені С. Дем’янчука. Головною метою конкурсу є прагнення привернути увагу рівнян до проблем європейської інтеграції України та питань ідентифікації себе як європейців.

За словами голови Рівненського регіонального Євроклубу Тараса Гаюна, за допомогою фотоконкурсу можна зробити Рівне ще більш європейським містом. Взяти участь в акції можуть усі бажаючі. Єдиною умовою є креативність, незвичайність та оригінальність робіт. Кожен учасник може представити не більше п’яти різносюжетних фотографій, на яких зображене Рівне, його мешканці, архітектура.

Конкурс триватиме місяць - із десятого вересня по десяте жовтня; його кульмінацією стане фотовиставка в центрі Рівного, організована до свята Покрови. У цей день рівняни зможуть відкрито проголосувати за найкращі фотороботи та визначити переможця конкурсу.

Аби взяти участь у громадській акції авторам робіт (фотографії можуть бути як у друкованому, так і у цифровому варіанті) слід звертатися до Рівненської обласної бібліотеки (майдан Короленка, 6, четвертий поверх, центр євроінформації) та заповнити анкету.

По можливості, роботи можна надсилати і на електронну поштову скриньку. Вся інформація про фотоконкурс, а також анкета учасника на сайті www.libr.rv.ua.

04.10.2007Леся КУРУЦ



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2007p. 
На головну сторінку