Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №313 від 11.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Турбота

Захистіть тварин від безсердечних людей!

Зоозахисна громадська організація Федерація аматорів собаківництва (ФАС) провела акцію, присвячену Всесвітньому дню захисту тварин. Головна її мета - об’єднання людей, небайдужих до тварин та здатних виступити на їх захист.

“Ми хочемо, щоб у суспільстві гуманно ставилися до братів наших менших та створювали їм необхідні умови для існування, - пояснює керівник проекту Людмила ЛУЦЮК. - Разом з органами державної влади, з ветеринарними центрами, ми прагнемо організувати мережу притулків для тварин, а також співпрацювати з відповідними організаціями у галузі собаківництва та розведення котів”.

Одним із напрямів роботи ФАС є об’єднання громадян, які утримують тварин, для боротьби із безсердечністю у ставленні до чотириногих друзів. Крім того, волонтери акції пропонували кожному перехожому заповнити анкету, перш за все, визначивши, чи потрібна подібна організація в Рівному. На момент проведення проекту більше семидесяти людей взяли участь в опитуванні. Організатори, пропагуючи ідею захисту тварин, мають намір встановлювати контакти з подібними закладами інших регіонів, зокрема Волині, Львівщини, Київщини, Одещини (до речі, 18 жовтня у Південній Пальмірі відбудеться зустріч керівників проекту з місцевою громадською організацією), та співпрацювати з Міжнародним фондом захисту тварин.

11.10.2007Леся КУРУЦ



Рівне-Ракурс №10 від 11.10.2007p. 
На головну сторінку