Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №313 від 11.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Смерть на колії

На станції Рудня Радивилівського району під потяг сполученням Львів-Сарни потрапив 76-річний Євгеній із села Іващуки цього ж району. Дідусь загинув на місці.

Голод - не тітка

Обікрав рідну матір 28-річний Сергій Д. з міста Кузнецовська. Він виніс із підвалу жінки банки з консервацією. Матір звернулася зі скаргою до міліції.

Тетяну знайшли на горищі

У селі Копитків Здолбунівського району на горищі власного будинку покінчила життя самогубством 56-річна Тетяна. Жінку знайшли у петлі рідні.

Затримання в підземному переході

Рівненські міліціонери затримали за збут наркотиків в одному з підземних переходів Рівного 19-річного жителя обласного центру. У хлопця вилучили десяток пакетиків вагою до 10 грамів з порошкоподібною речовиною білого кольору та інші наркотичні засоби.

Вивіз із СВК каток

Правоохоронці встановили особу чоловіка, який минулого місяця обікрав один із СВК в Корецькому районі. Зловмисник викрав з території підприємства каток, 300 літрів дизпалива та 40 літрів моторного мастила, чим завдав збитків на суму близько трьох тисяч гривень.

У “Мохах” затримали бурштинокопачів

Міліціонери затримали двох безробітних жителів селища Клесів Сарненського району, які за допомогою мотопомпи в урочищі “Мохи”, що поблизу селища, копали бурштин.

Покаталися “надурняк”

Троє неповнолітніх рівнян вкрали моторолер “Хонда”, який знаходився в підсобному приміщенні жителя обласного центру, 49-річного Олексія. Екстрималів затримали.

Підступне земне тяжіння

6 жовтня до Сарненської районної лікарні із забійними травмами тіла середньої тяжкості доставили 28-річну місцеву жительку з двома дітьми - семирічним Максимом та трирічним Назаром. Встановлено, що тілесні ушкодження родина отримала під час падіння з велосипедів.

Смертельне зіткнення

Двоє чоловіків загинули під час ДТП, яка трапилася на автодорозі Київ-Чоп на Рівненщині: їхній транспортний засіб (мікроавтобус) зіткнувся з вантажівкою, за кермом якої знаходився громадянин Польщі. Останній відбувся травмами.

“Золота” журавлина

Прикордонники у Рокитнівському районі нещодавно затримали 70 місцевих жителів, які намагалися поза пунктами пропуску потрапити до Білорусії, аби назбирати журавлини на Мерлінському полігоні. Людей повернули до села.

11.10.2007За повідомленнями ЦГЗ УМВСУ, ВДАІ та ГУ МНСУ в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 11.10.2007p. 
На головну сторінку