Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №313 від 11.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спідвей

На рівненському треку дебютували жінки

Перший меморіал пам’яті видатного гонщика Ігоря Марка відбувся у Рівному. Серед учасників гонки було шістнадцять спортсменів, серед яких відомі росіяни Євген Гомозов та Денис Сайфутдінов, поляки Гжегош Кнапп та Томаш Ремпала, а також дві спідвеїстки з Данії - Нанна Йоргенсен та Сімона Єнсен.

Цікаво та захоплююче пройшла звітна гонка. Подивитися було на що. Вистачало і жорсткої чоловічої боротьби і, що є великою рідкістю для спідвею, жіночих хитрощів.

Вже у дебюті змагань виділилася група потенційних лідерів: Колодій, Пушаковскі та Ремпала.

Згодом до пелетону приєдналися Кнапп та Міколайчак.

Здивувала публіку своїм виступом сімнадцятирічна датчанка Йоргенсен. Нанна не набрала жодного очка лише в одному зі своїх заїздів, поступившись визнаним майстрам гаревої доріжки - Кнаппу, Ремпалі та Полюховичу.

У підсумку, після двадцяти відбіркових заїздів за очками до першого півфіналу потрапили Кнапп, Пушаковскі, Немчук та Міколайчак, а до другого - Ремпала, Колодій, Франчетті та Йоргенсен.

На час проведення стадії 1/2 турніру дощ уже добряче зіпсував доріжку, тож не дивно, що гонщики не змогли повністю реалізувати свій потенціал. Зрештою, погодні умови зіграли на руку юній датчанці, яка, скориставшись помилками Колодія та Франчетті, вийшла у фінал.

Право участі у вирішальному заїзді окрім Нанни вибороли поляки Ремпала, Кнапп та Пушаковскі. Саме останній і став переможцем першого меморіалу пам’яті Ігоря Марка.

11.10.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 11.10.2007p. 
На головну сторінку