Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №314 від 18.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Факт

“Не дочекаєтесь!”

- спростував чутки про свою смерть у розмові по телефону міський голова Рівного Віктор ЧАЙКА

Життя відомих людей завжди знаходиться під пильним оком громадян. Не став винятком і рівненський мер. У минулі вихідні касири супермаркетів почали розповідати покупцям жахливі новини про смерть Віктора Чайки, що й спричинило наколо цього певний ажіотаж.

Можливо, це продуманий піар-хід людини, яка хоче замінити пана Віктора на його посаді, але сама інформація про його смерть - абсолютно безпідставна. За словами керуючого справами міськвиконкому Святослава ВЛАСЮКА, пан Віктор почувається нормально. В суботу, близько шостої години ранку, він відбув до Німеччини на планове лікування. Починаючи з понеділка, приступив до процедур. Незважаючи на відстань, Віктор Чайка продовжує керувати містом. Щодня спілкується з підлеглими, володіє оперативною й достовірною інформацією відносно всього, що відбувається в обласному центрі. Під його особливим контролем - початок опалювального сезону в Рівному.

Незабаром Віктор Чайка планує повернутися до виконання своїх прямих обов’язків. Від імені читачів “Рівне-Ракурсу” бажаємо пану голові швидкого одужання. Як кажуть, кого рано хоронять, той довго житиме…

18.10.2007Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 18.10.2007p. 
На головну сторінку