Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №314 від 18.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Театр

Кореспондентка “РР” із найпопулярнішим телевізійним кухарем - Дашою Малаховою

“Я міг би зіграти гея...”

- заявив один із учасників “Comedy club UA” Сергій Притула (Тернопільський Сірий) після благодійної вистави в Рівному

Це було щось! Театральна постановка одного з найталановитіших українських режисерів - Віталія Малахова, за п’єсою українського драматурга Анатолія Крима, гідна найвищих нагород. Дійство, як-то кажуть, пройняло до глибини душі. Глядачі сміялись і плакали, сумували та раділи разом із героями п’єси. Період душевних переживань кожної жінки під час перебування у передпологовій, до найдрібніших деталей, відобразила жіноча половина акторів. Кожна з них стала втіленням справжньої материнської долі. Хоча доволі незвично було бачити Дашу Малахову не біля кухонної плити, а у ролі звичайної ПТУшниці, яка, з огляду на життєві обставини, змушена була покинути власну дитину...

Минулої п’ятниці обласний драматичний театр був вщент заповнений поціновувачами театрального мистецтва. Ще б пак – не кожного дня до Рівного приїжджають такі гості! Григорій Чапкіс, Володимир Горянський, Ірма Вітовська, Даша Малахова, Маша Єфросініна, Наталя Доля, Сергій Притула та актори Київського академічного драмтеатру на Подолі презентували рівнянам благодійну виставу “Допомогти так легко, або звідки беруться діти!”

З цією виставою, у рамках нової кампанії мобільного оператора life:) “Допомогти так легко”, відомі актори об’їздили вже пів-України. Завершиться тур грандіозною постановкою у Києві. Усі кошти, зібрані від продажу квитків на вистави, будуть передані в регіональні центри, які опікуються дітьми вулиці та дітьми з неблагополучних родин в Одесі, Вінниці та Лубнах. До цієї суми life:) додасть свою власну пожертву у розмірі 500 тисяч гривень.

Під час бесіди з кореспондентом “РР” Володимир Горянський розповів, що відомі актори згодилися взяти участь у проекті тільки за умови, що в будь-який момент буде змога перевірити, куди і на що пішли ці гроші. На його думку, дитбудинки сімейного типу - найкращий спосіб забезпечити гідні умови проживання для знедолених дітей.

Наразі йде до завершення робота актора у серіалі “Ангел-охоронець”, який скоро закінчиться. Усього буде 250 серій. Задіяний актор і в інших телевізійних проектах. Пан Горянський зауважив, що йому дуже до вподоби працювати з Віталієм Малаховим: “Мені надзвичайно подобається спосіб його мислення, світобачення”.

Після вистави зіркові актори провели невеличкий брифінг для місцевих журналістів. Найбільш задоволеною виглядала Маша Єфросініна. Як відомо, вона лише нещодавно почала пробувати себе в акторському ремеслі. Володимир Горянський розповів, що цей спектакль став для неї своєрідним випробуванням майстрами вищого класу. Маша його пройшла. Зараз їй дуже не вистачає донечки, яку так рідко бачить. Дівчинка, до речі, дуже схожа на тата і, на відміну від Маші, блондинка.

А от Сергій Притула, один із найсатиричніших учасників “Comedy club UA”, на запитання про те, чи важко було зіграти роль самозакоханого егоїста, заявив: “Я міг би і гея зіграти, якщо потрібно!”. Та й взагалі, як виявилось, гуморист не на жарт налаштувався на акторську діяльність.

Найбільше шанувальниць юрмилося навколо Григорія Чапкіса. Його харизмою були вражені всі, хоча й виглядав артист дещо стомленим. А вже наступного дня супертанцюрист України бадьоро посміхався до нас із телеекранів під час прямого ефіру “Танці з зірками-3”...

18.10.2007Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 18.10.2007p. 
На головну сторінку