Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №314 від 18.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Світові бренди

Вже 15 років – українська

Вже 15 років – українська

Переконана, що пряно-ароматичний смак Кока-Кола знайомий багатьом. Це - смачний якісний напій, здатний задовольнити вимоги найвибагливіших споживачів. Уже 15 років Кока-Кола впевнено завойовує український ринок, адже виробляється саме у нас, в Україні. Сьогодні завод “Кока-Кола Беверіджиз Україна” - підприємство європейського зразка, філії якого працюють у 22 містах України. Його 2100 працівників складаюсь єдину високопрофесійну команду.

11 жовтня 2007 року підприємство “Кока-Кола Беверіджиз Україна” провело “Тур якості” на заводі для представників регіональних ЗМІ, в якому взяла участь і кореспондентка “РР”.

Історія успіху

Перше виробництво Кока-Кола в Україні розпочалося у Львові у 1992 році на базі вже існуючого заводу. Згодом, у 1997 році було побудовано окремий спеціалізований завод Кока-Кола в місті Бровари, що неподалік Києва. Це підприємство постійно запроваджує процеси модернізації та вдосконалення. Журналісти мали можливість побачити увесь цикл виготовлення найпопулярніших напоїв у світі - від стадії підготовки води до пакування і складування. Справді, саме підприємство, чистота, сучасне обладнання та процес виробництва вразили кожного.

“Загалом на підприємстві працює 9 ліній з розливу напоїв. Весь процес виробництва у нас автоматизований, відтак, у деяких цехах може працювати лише по 3-4 людини. На території підприємства знаходиться 7 артезіанських свердловин глибиною більше 300 м. Завдяки високоякісним складовим та сучасним технологіям ми своєчасно постачаємо нашу продукцію споживачам та несемо за неї повну відповідальність”, - зазначив керівник з виробництва Компанії “Кока-Кола Беверіджиз Україна” Ярослав Пастушенчин, який проводив екскурсію для журналістів виробничими цехами заводу.

Мовою цифр

Сьогодні “Кока-Кола Беверіджиз Україна” - це: лідер ринку напоїв, високоякісний асортимент, розвинута мережа дистрибуції та сильна команда управлінців.

Наразі підприємство виробляє 26 найменувань продукції. Серед них - безалкогольні газовані напої “Кока-Кола”, “Фанта”, “Спрайт”, “БонАква”, широко відомі та популярні в Україні. Ця продукція розливається як у пластикові, так і в скляні пляшки. Для прикладу, потужність першої супершвидкісної лінії (так званого моноблоку) з видування пляшки, розлиття напою та закупорки цієї пляшки становить 45000 пляшок 0,5л за годину.

Основні новинки виробництва - розлив “Кока-Кола” у банки, поява нового енергетичного напою “Burn” та холодного чаю “Nestea”. А ще на підприємстві запроваджено виробництво соків під торговими марками “Rich” та “Добрий”, що дає можливість не лише урізноманітнити спектр продукції, а й знайти та зацікавити нових споживачів.

Кока-Кола як частина українського життя

У спілкуванні з журналістами директор по зв’язках із громадськістю Компанії Олеся Жулинська наголосила, що за 15 років роботи в Україні світовий бренд “Кока-Кола” набув українських рис, а сам напій “Кока-Кола” вже став частиною українського життя. Саме він є одним із найулюбленіших напоїв українців.

Але Компанія не збирається зупинятися на досягнутому. Попереду - поява нової продукції, реалізація нових планів і задумів, участь у нових проектах. До речі, “Кока-Кола Беверіджиз Україна” активно долучається до громадських і соціальних проектів та успішно їх реалізує. Серед них - культурні й спортивні заходи, екологічні та благодійні акції.

Тож пригадайте рекламу “Кока-Кола” “Свято наближається...” - і подаруйте собі справжнє свято від напоїв відомого у всьому світі торгового бренда.

18.10.2007Надія БЕРЕГОВА



Рівне-Ракурс №10 від 18.10.2007p. 
На головну сторінку