Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №314 від 18.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Уроки здоров’я

Рівняни пророщують зернята

Рівняни пророщують зернята

У Рівне завітав 70-річний пропагандист здорового способу життя Роберт ШЕРКЕКХОРН зі штату Флорида США, який провів для бажаючих уроки здоров’я у МПК “Текстильник”.

Усім, хто перед лекцією заходив у приміщення палацу культури, пропонувались чорні пророщені зернята. За словами пана Роберта, регулярно вживаючи прощені зернята, крупи, насіння, можна помолодшати на кілька років і зміцнити свій імунітет.

- Минулої зими я читав лекції у далекому холодному Сибіру, - пригадує Роберт. - Кардинальна зміна клімату - для людини стрес. Я і моя команда переживали, що будемо хворіти. Протягом трьох місяців пророщували різноманітні зерна і вживали. Ніхто не захворів навіть на нежить.

За словами американця, пророщене насіння і крупи містять у собі ензими та комплекс вітамінів. Якщо вживати пророщений продукт, можна цілу зиму прожити без ГРЗ та інших вірусних захворювань.

Як це робиться?

Насипте в дволітрову банку насіння, залийте його водою на ніч, щоб набухало. Закрийте кришкою, пробивши в ній отвори, і покладіть банку на бік.

Зранку промийте насіння чистою водою і злийте її. Продукт готовий до вживання через 3-5 діб, коли на насінинах з’являться листочки. Кілограма пророщених зерен одній людині вистачить на два тижні. Дешево і корисно!

18.10.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 18.10.2007p. 
На головну сторінку