Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №314 від 18.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Модні тенденції

Замальовуємо осінній смуток...

Замальовуємо осінній смуток...

Візьміть найбільш модні відтінки сезону і перемішайте! Ну, як? Правда, красиво?

Сливи+макові зерна Як диктує мода, цього сезону ми просто змушені полюбити фіолетові помади. Темні губи фіолетового відтінку виглядають дуже екстравагантно. Головне правило - не обводити їх помадою кілька разів, відтінок повинен грати - від фіолетового до бордового. Рот має виглядати апетитно, а не так, ніби його нафарбували чорнилом.

У даному макіяжі спрацьовує правило: темні губи - світлі очі. Варто зупинитися на тінях ніжного сіро-блакитного відтінку. Вони додадуть свіжого вигляду і збалансують інтенсивний відтінок губ.

На додаток - рум’яна фіолетової гами і лак для нігтів кольору чорнила.

Стигла вишня+куркума

Тіні жовтої гами давно вже не були популярними. Проте цього сезону у них справжній тріумф! Обираючи жовтий колір для макіяжу очей, змішайте одразу два відтінки цієї гами: жовтий і оранжево-бронзовий – у такому варіанті жовтий не буде виглядати тінейджерським.

З макіяжем губ усе просто - продовж кольорову гаму: жовтий, жовтогарячий, червоний, коричневий. Два останніх відтінки, сполучені разом, нагадують колір стиглої вишні.

Такий макіяж - із секретом: шкіру золотавого відтінку він зробить ще більш засмаглою, а блідій надасть теплоти.

Полуниця+гвоздика

Без блискучих тіней насиченого коричневого кольору не обходиться жоден модний сезон - за допомогою них візажисти досягають пронизливого погляду і підкреслюють глибину кольору очей. Варто пам’ятати, що матові коричневі тіні для цього не підходять.

Для рожевого немає ніяких обмежень. Помаду і рум’яна рожевих відтінків за ефектом свіжості можна порівняти з кількома додатковими годинами сну або з прогулянкою лісом.

Червоне вино+імбир

У помад цього модного відтінку є одна підступна властивість: вони підкреслюють нерівності шкіри губ і навіть можуть зовсім “стерти” губи з обличчя. Але, з іншого боку, саме цей відтінок у поєданні з блиском роблять губи розкішними.

Бордовий колір ідеально поєднується з тілесним. Обидва ці відтінки мають одну основу - ніжний рожевий колір. Туш для вій має бути коричневою. Манікюр імбирного відтінку, - справжній хіт нинішнього сезону, вдало завершить цей варіант макіяжу.

Отже, шановні модниці, пробуйте і експериментуйте!

Скористайтеся природними засобами, що попереджають появу “гусячих лапок” і “мішків” під очима.

• Два одноразових пакетики з чаєм обдати окропом і закинути в морозилку, щоб схолонули. Потім покласти їх на очі і полежати так 10 хвилин.

• На втомлені повіки покласти два тонких кружальця свіжого огірка і полежати 15-20 хвилин.

• Невеличкі марлеві пакетики наповнити насінням кропу, опустити в гарячу воду на 1-2 хвилини і, коли охолонуть, покласти на очі.

• Щовечора протягом місяця легенько “вбивати” в “гусячі лапки” мигдальну олію, лишати на півгодини, надлишки олійки промокнути м’якою серветкою.

• Ватні тампони, просочені кип’яченим молоком, покласти на 5 хвилин на закриті очі. Повторити 3 рази, а потім прополоскати водою, підсушити і змазати кремом.

18.10.2007



Рівне-Ракурс №10 від 18.10.2007p. 
На головну сторінку