Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №315 від 25.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Прес-конференція

Що розповів студентам Олександр Данильчук?

Що розповів студентам Олександр Данильчук?

Голова Рівненської обласної ради Олександр ДАНИЛЬЧУК (на фото) спростував інформацію щодо призначень першим заступником Юрія Благодира і Степана Павлюка на посаду заступника голови облдержадміністрації. “Ні Благодир, ні Павлюк не обіймають ці посади. Поки-що немає подання з Кабінету Міністрів чи розпорядження Президента”, - запевнив Олександр Юрійович під час прес-конференції в Студентському інформаційному агентстві Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені С. Дем’янчука.

Новим головою облдержадміністрації пан Данильчук бачить Станіслава Савінського: “Я їздив минулого вівторка у Секретаріат Президента, завозив документи на Савінського”.

Крім того, голова обласної ради розповів про переговори з директором Хмельницької АЕС щодо можливості обігрівання міста Остріг теплом цієї станції, наголосивши, що наразі ведуться перемовини для залучення інвесторів. Це, в свою чергу, дозволить не використовувати кошти з обласного бюджету, а працювати за рахунок вкладів інвесторів.

Стосовно введення одновекторної моделі управління Олександр Данильчук сказав: “Якщо будуть внесені зміни до Конституції, то влада перейде до органів місцевого самоврядування. Думаю, це стане можливим вже в першому півріччі 2008 року”.

Пан Данильчук висловив стурбованість станом водопостачання в області: “За статистичними даними облдержадміністрації та санепідемстанції, шість районів Рівненщини отримують неякісну воду. Вся техніка застаріла: треба міняти станції, ставити нові очисні споруди тощо. На це потрібні чималі кошти”.

25.10.2007Леся КУРУЦ



Рівне-Ракурс №10 від 25.10.2007p. 
На головну сторінку