Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №315 від 25.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нам - 6 років!

Найгарніші дівчата України,

Найгарніші дівчата України,

народжені поліською землею

18 жовтня в Рівненському міському палаці культури “Текстильник” відбувся конкурс краси “Міс Преса - 2007. Осінь”. Не встигли пролунати перші акорди привітань ведучого, як залу заполонила інтригуюча тиша. Ще б пак! Аналогів такому дійству, яке ось уже третій рік поспіль проводить наша улюблена газета “Рівне-Ракурс”, на Рівненщині просто немає. Саме тому цей захід вже став доброю традицією, завоював популярність, безліч шанувальників і глядачів. Тим більше, що проведення цьогорічного шостого поспіль шоу співпало зі святкуванням шостої річниці тижневика.

Спалах світла… і на сцені з’являються 14 прекрасних дівчат: Аліна Паламарчук, Катерина Грищук, Аліна Ковшун, Маша Гуменюк, Вікторія Шафран, Анна Тарасюк, Ірина Туркаленко, Наталія Шрамович, Наталя Дричик, Вікторія Ковальчук, Ірина Сарай, Ірина Жирновська, Катерина Охріменко та Іванна Новак. У кожної з них своя життєва історія, свої, такі різні, захоплення й починання, але в цей день, на сцені, їх поєднала неймовірна краса. Для багатьох із них сцена палацу “Текстильник” стала першим у житті подіумом.

Усю підготовчу роботу взяла на себе арт-директор агентства моделей “Панна” Вікторія Дембіцька. Вона вчила дівчат вільно дефілювати на височенних підборах, пояснювала правила рухів та доречність посмішки.

Дівчата змагалися в чотирьох конкурсах: українського національного костюма, костюма “Рівне-Ракурс”, купального та виході у вечірніх сукнях. Особливої уваги заслуговує другий. Адже виготовлення костюма “Рівне-Ракурс” потребувало неабиякої майстерності й оригінальності. Дівчата шили свої аксесуари з газет. Робили це не за мить до виходу, а заздалегідь - добре продумавши кожну деталь. Деякі винахідниці мали навіть чобітки, виготовлені з улюбленої газети. Бачили б ви у момент виходу красунь очі директора Видавничого Дому “Ракурс” Володимира Конєва!

Краса, яку несла в собі кожна з учасниць, настільки вразила членів журі, у якому були досить відомі люди нашого міста, що вибрати най-най… виявилося дуже й дуже складно. Після тривалого обговорення ведучий вечора Руслан Олексіюк нарешті отримав цінний список переможниць.

Втім, у цьому конкурсі не програв ніхто, адже всі учасниці були відзначені почесними титулами і цінними подарунками. Кожна красуня отримала на згадку про конкурс шикарно оформлені власні портрети і фотоальбоми, надані Салоном “ФотоСвіт” (директор В’ячеслав БАРАШ), картки Студії Краси “VIP” (директор Євгенія ВИШНЯКОВА), передплату на тижневик “Рівне-Ракурс” та неперевершені букети від Салону квітів “Марина”. Особливу відзнаку генерального спонсора - ТОВ “Острозький завод мінеральної води” (директор Олена РУДЬО) - отримала Анна Ковшун, а директор художнього салону “Вернісаж” Тетяна НАЗАРЧУК відзначила оригінальним люстерком авторської роботи Катерину Грищук.

“Міс “Рівне-Ракурс” журі визначило за кількістю набраних голосів читачів газети. Нею стала Катерина Охріменко. За кілька днів красуня поїде відпочивати у Карпати - таким подарунком відзначило її туристичне агентство “Спеціаліст Тревел” (директор Наталія САВЕНКО). З ким? Оце вже визначатиме переможниця.

А найпочесніший титул - “Міс Преса - 2007. Осінь” дістався 19-річній студентці Рівненської філії Київського університету права Вікторії Ковальчук. Вона отримала у подарунок домашній кінотеатр від генерального спонсора - ТОВ “Острозький завод мінеральної води”, мобільний телефон останньої моделі від ДП “ПрикарпатЗахідтранс” (директор Володимир МАЛИХІН), золоту картку Студії Краси “VIP”, абонемент на відвідування турбосолярію, наданий Медико-косметичним центром “Естет” (директор Алла НАЛИВАЙКО). Як розповідала згодом красуня, був момент, коли вона вирішила, що про неї просто забули, тому й не титулували. А коли ведучий оголосив її, як “Міс Преса-2007”, - мало не знепритомніла просто на сцені. Це перший титул дівчини і, сподіваємося, що даний конкурс стане для неї поштовхом до підкорення нових вершин.

Відразу два титули - “Перша Віце-Міс Преса - 2007” і “Міс глядацьких симпатій” - отримала Іванна Новак. Трьом “Віце Міс” були вручені не менш цінні подарунки, серед яких - живописна картина від “Вернісажу”, туристичні путівки від “Спеціаліст Тревел”.

А ще серед чисельних подарунків були: романтична вечеря в готелі-ресторані “Марлен” (директор Володимир ТИМЧИШИН), іменні торти від “Івіти” (директор Анатолій КАЛЕНЧУК), МР3-плеєр, мобільні телефони від ДП “ПрикарпатЗахідтранс”, велика авторська фотографія від “ФотоСвіту”. Варто відзначити тих, хто підтримав добрі й благородні починання твердою українською гривнею - ТОВ “Інвестжитлобуд” (директор В’ячеслав ПУГАЙКО) та Комуністичну партію України.

У той час, коли дівчата готувалися до наступних виходів, гостей розважали кращі колективи і виконавці Рівненщини: команди КВК “Абзац”, “Факультет Ю”, “Здай тару або ФА-ВА-ВУ”, шоу-балет “Екшн”, клуб східного танцю “Орхідея”, виконавці клубу “Фієста”. Чого тільки варті короткометражні фільми, надані організатором - громадською організацією “Центр молодіжних ініціатив”!

Завітали на наше свято й заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Віталій Ліпський, директор палацу “Текстильник” Микола Патащук. Вони також були вражені організацією дійства. Одним словом, свято вдалося на славу!

А далі… Далі був грандіозний фуршет у ресторані “Істамбул”, куди усіх запрошених доставили буси “Спринтер-Люксу”. Святкова атмосфера, прекрасна музика, столи, які вгиналися від ласощів, - це і були останні акорди цього незабутнього свята.

Володимир КОНЄВ, директор Видавничого Дому “Ракурс”:

- Свято молодості, краси і грації - ось що таке конкурси краси “Міс Преса”, які в 2004 році започаткувала на своїх сторінках популярна обласна газета “Рівне-Ракурс”. Завдяки “Міс Пресі” “через газету” пройшло кількасот вродливих, розумних, успішних, цілеспрямованих дівчат, і кожна була окрасою видання.

Перейшовши зі сторінок газети в глядацьку залу, конкурс здобув популярність серед читачів і глядачів. І не дуже важливо, який титул отримає, врешті-решт, кожна з учасниць, - головне, що наша газета запалила ці зірочки. Нехай же вони сяють!

Вікторія ДЕМБІЦЬКА, арт-директор агентства моделей “Панна”

- Вітаю дівчат-конкурсанток зі святом Краси! Бажаю, щоб участь у конкурсі дала вам неоціненний досвід, подарувала нових друзів, нові пізнання і теплі спогади. Також сердечно дякую за підтримку та допомогу у проведенні конкурсу спонсорам, членам журі, творчій групі, гостям і всім друзям.

25.10.2007Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 25.10.2007p. 
На головну сторінку