Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №315 від 25.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зірки естради

Валерія була рада всіх бачити

Валерія була рада всіх бачити

Минулого вівторка до Рівного завітала зірка російської естради Валерія з новою концертною програмою “Нежность моя”. І навіть висока вартість квитків не зупинила шанувальників співачки, ажіотаж у Кінопалаці був шалений.

Не встигла стрілка годинника зупинитись на числі сім, як публіка почала скандувати ім’я співачки, аплодувати і запрошувати її на сцену. 15-хвилинна затримка ще більше запалила глядачів. І ось, нарешті, на сцені з’являється вона… Тендітна, вишукана, як завжди, стримана у нарядах, Валерія з перших нот заполонила серця рівнян.

- Добрий вечір! Рада всіх вас бачити, - щирою українською промовила співачка і розтопила останні крихти льоду в душах своїх прихильників.

Цього дня в Кінопалаці зібралися не просто глядачі, а справжні шанувальники мистецтва російської зірки. Кожна пісня Валерії відлунювала у залі співом глядачів. А що є найкращим для артиста? Звісно, те, що його пісні знає і любить народ!

Особливе враження справив новий романс Валерії і… барабанщик, який був окрасою перерви між переодяганнями співачки. Шанувальники не могли відірвати погляду від Валерії, ловили кожну нотку її співу, а наприкінці концерту для них прозвучала пісня на біс “Часики”, за яку співачка у свій час отримала нагороду на Премії Російської індустрії Звукозапису “Рекорд-2004” у номінації “Радіохіт року”.

Під час спілкування з публікою співачка відзначила проблему існування піратських копій, як у Росії, так і в Україні. На протиставлення тіньовим ділкам співачка привезла ліцензійні диски й автобіографічну книгу, які можна було легко придбати у холі Кінопалацу.

Доволі кумедна ситуація склалася, коли глядачі почали виносити квіти. Для того, щоб якомога більше разів доторкнутися до улюбленої співачки, шанувальники розпарували свої букети і почали виносити по одній квіточці, що створювало своєрідний натовп біля сцени. Як результат - квітів виявилося менше, ніж людей.

Дві години промайнули, як одна мить. І хоча подібні концерти у Рівному організовуються досить часто, такого рівня підготовки не було вже давно. Варті уваги були живий звук, освітлення та декорації.

Отже, концерт став справжнім святом для рівнян. І, судячи з розмов глядачів, які після виступу залишали залу, вони ладні зустрічати співачку мало не щодня. Тож, Валеріє, швидше повертайся!

25.10.2007Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 25.10.2007p. 
На головну сторінку