Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №315 від 25.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Як зберегти ваш автомобіль?

Європальне: подвійний захист

“Пальне євростандарту краще за вітчизняне, - переконаний Віталій ПЕРШОГУБА, фінансовий директор мережі АЗС “ОЛАС”. - Це факт, і водії, що заправляють ним свої авто на наших АЗС, мабуть, зі мною погодяться”.

Якщо висловлюватися професійною лексикою, то європальне порівняно з українським бензином, містить у п’ять разів менше бензолу, що є токсичним і сильним розчинником, вдвічі меншу концентрацію фактичних смол, котрі впливають на зношування двигуна і утворення нагару, в п’ять разів менше сірки, яка з часом призводить до корозії деталей, тощо.

Якісне пальне, за словами Віталія Першогуби, дає можливість продовжити життя авто і, відповідно, заощадити кошти на ремонті. Таким чином, обираючи європальне, водій створює подвійний захист - для довкілля, оскільки зменшуються шкідливі викиди, і для власного авто. Найбільше ці аргументи важать для власників нових авто, виготовлених за кордоном із урахуванням європейських вимог щодо якості пального.

Сьогодні, констатує Віталій Леонтійович, найближчими до України виробниками і постачальниками пального стандарту ЄВРО-3 і ЄВРО-4 є Прибалтика, Білорусь, Румунія та Польща. В Україні також є виробники якісних високооктанових бензинів. Це, зокрема, Шебелинське відділення переробки газового конденсату та нафти, яке на американському обладнанні виробляє якісний продукт, що відповідає світовим стандартам.

Зараз АЗС мережі “ОЛАС” продають бензин А-95 виробництва Шебелинського відділення ПГКН або “Мажейкю нафта” (Литва). Якість пального, що виробляється на цих заводах, гарантована сертифікатами відповідності, що є на кожній АЗС. “Отже, маючи можливість обирати - обирайте краще! В мережі АЗС “ОЛАС” завжди якісний та безпечний високооктановий бензин”, - запевняє Віталій Першогуба.

* * *

Керівництво і персонал мережі АЗС “ОЛАС” щиро вітають усіх водіїв Рівненщини та гостей нашого краю з Днем автомобіліста. Завжди раді заправити Ваші авто найкращим пальним і надати сервісні послуги найвищої якості. Хай щастить Вам і в житті, і в дорозі!

25.10.2007



Рівне-Ракурс №10 від 25.10.2007p. 
На головну сторінку