Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №213 від 10.11.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Очевидне-неймовірне

Ясновидиця відшукала безвісти зниклого

Проклята канава не байдужа до чоловіків

Дубно шоковане. Через місток, що знаходиться за корчами неподалік стадіону «Спартак», мало хто наважується ходити. Він, подейкують, проклятий, адже днями там знову трапилася трагедія. І якби не віщунка із села Горинки Кременецького району Тернопільської області, то хтозна, як довго шукали б ще цього молодого чоловіка...

28-річний мешканець села Судобич Дубенського району зник два тижні тому. На нього вдома чекали маленька донечка та дружина. Остання відразу забила на сполох і викликала міліцію, мовляв, мій Олег (ім'я змінене) працював у Дубні на будівництві, щодня повертався ввечері додому, а тут кудись раптово зник...

Правоохоронці помістили дані чоловіка у картотеку безвісти зниклих і розпочали розшук. Утім, майже тиждень не було жодних новин. Вбита горем жінка в розпачі поїхала до віщунки з Кременеччини, благаючи допомоги.

Провидиця довго думала, а потім якомога тактовніше повідомила жінці, що її чоловіка вже немає серед живих. Далі, завдяки своєму дарові, описала те місце, де знаходиться тіло Олега.

Шокована жителька Судобича поїхала в міліцію й повідомила правоохоронцям про те, що сказала віщунка. Звісно, люди у погонах до містичних речей ставляться насторожено, тому піддали цю інформацію сумніву. А дружина зниклого та родичі пішли шукати Олега там, де вказала віщунка.

За описами ясновидиці, вони попрямували до стадіону «Спартак». Територія біля спортивного майданчика, який знаходиться неподалік автовокзалу, пустинна, кругом корчі, чагарники, дерева. А вечорами там вештаються то п'яниці, то наркомани. Ні до перших, ні до других зниклий чоловік не належав. Розпочавши пошук, родичі під кожен кущик заглянули, доки не підійшли до канави...

Під мостом у воді побачили тіло чоловіка. Неподалік лежали памперси, які, вочевидь, загиблий ніс для маленької дитини. Рідні, збентежені та шоковані, витягнули тіло і викликали міліцію.

Кажуть, за словами віщунки, Олег загинув не через нещасний випадок, і що є свідки його смерті. Хтозна... Ця історія вкрита таємницею. Якщо ясновидиця точно вказала місце, де знаходилося тіло, то, чи варто ігнорувати цим припущенням? Проте висновки експертизи свідчать, що Олег загинув ненасильницькою смертю.

До речі, вже третій чоловік з початку року гине у цій канаві. Не дивно, що її вважають проклятою.

10.11.2005Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 10.11.2005p. 
На головну сторінку