Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №316 від 05.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Sex-урок

Мусі-пусі під ковдрою

Компліменти в ліжку підбадьорять та розслаблять

Щоб поліпшити своє сексуальне життя, потрібно перестати мовчати в ліжку, каже приватний рівненський психолог, що спеціалізується на сексуальних проблемах подружніх пар, Андрій ВЛАСЮК.

земельный

- Правда ж, - продовжує він, - дивно виходить: ми запросто можемо сказати незнайомій людині в автобусі, мовляв, давай поміняємося місцями, але соромимося сказати це ж коханій людині, яка поруч з нами в ліжку. Хоча переважна більшість жінок хоче, щоб під час заняття сексом партнери з ними розмовляли. Але, в свою чергу, бояться цього попросити. Хоча в діловому чоловічому мовчанні їм ввижається відчуження. І це саме тоді, коли їм хочеться відчути особливу близькість. Найвідоміша мова кохання - це суміш шаленого бурмотіння та сюсюкання, яку неможливо ні перекласти, ні процитувати. Але такий закон цього жанру.

Зі слів психолога, чоловікам треба настроюватися на жіночу хвилю і в цьому може допомогти книжка “Секрети жіночої сексуальності”. Утім, книжка - підказка, а не вказівка до дії, бо кожна жінка хоче чогось індивідуального і водночас наче забороненого. Понад те, якщо секс у вас проходив у замогильній тиші, то різкий перехід до вигуків, як у порнофільмах, буде виглядати неприроднім та штучним. Починати треба поступово. Перша порада така: щоб подолати первинну сором’язливість, навчіться говорити прості та приємні речі. Адже всі ми любимо чути про себе щось хороше, тому компліменти в ліжку підбадьорять та розслаблять.

Ось метод для чоловіка, який називається “згадати все”. Спробуйте просто почати згадувати яскраві моменти вашого спільного сексуального минулого: “А пам’ятаєш, як на виборах ми залишилися вдвох у кабінці й ти нахилилася над довгим бюлетенем, а я...”. Запропонуйте подрузі відновити деталі, яких не вистачає, і ви не встигнете озирнутися, як усілякі бар’єри зникнуть самі собою. Однак майстерність розмов у ліжку подібна до майстерності оповідача - треба знати, коли варто зупинитися, щоб не зіпсувати враження.

05.11.2007



Рівне-Ракурс №10 від 05.11.2007p. 
На головну сторінку