Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №316 від 05.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Sexтериторія

Подружня постіль - небезпечне місце

Подружня постіль - небезпечне місце

Учені вважають, що спільна подружня постіль погано впливає на розумові здібності чоловіків. Після ночі, проведеної з жінкою, незалежно від того, був секс чи ні, на ранок мозок у чоловіка відмовляється працювати з потрібною швидкістю і концентрацією. Жінок ця біда обходить стороною.

Проте дослідження учених також виявили, що спільна постіль може впливати на сновидіння. Після спільної ночі чоловіки демонструють разючу пам’ять, а жінки запам’ятовують сни, тільки коли проводять ночі на самоті.

* * *

Крім того, на самоті представницям слабкої половини засинати набагато простіше, ніж в обіймах чоловіків. Причина нелюбові прекрасної половини до спільного сну, радше за все, полягає в “асоціальній” поведінці чоловіків у постелі. Чоловіки часто хропуть, деякі з них брикаються, майже усі перетягують ковдру на себе.

* * *

Американські фахівці в області сну взагалі вважають, що саме роздільні постелі - запорука міцного довгого шлюбу. За словами неврологів, дорослій людині для нормального життя необхідний здоровий повноцінний сон, якого вона позбавляється через “неналежну поведінку” партнера.

Запах сексу

Ліжко - це місце для сну чи інтимне ложе?

Майте на увазі, що свіжа білизна швидко настроює на здоровий сон. А ось простирадла, що пахнуть спермою, подіють на вас сильніше за всілякі афродізіаки. Отже, не кваптеся міняти їх після бурхливої ночі.

05.11.2007



Рівне-Ракурс №10 від 05.11.2007p. 
На головну сторінку