Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №200 від 11.08.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Рівне оновлюється

Петро Кульчинський: “Продаємо старе, а місто молодшає”

Приміщення колишньої поліклініки №2, що в центрі Рівного, уже продане новим власникам – підприємству “Побутрадіотехніка” з Волині. Виручені кошти – а це 1 мільйон 730 тисяч гривень - скеровано на обладнання новозбудованого приміщення поліклініки, що по вулиці Драгоманова, та на інші цільові проекти міста (як, наприклад, реконструкція 10-ї школи). Оприлюднюючи на засіданні Рівненського міськвиконкому інформацію про приватизовані в обласному центрі об’єкти, начальник управління комунальної власності Петро Кульчинський наголосив:

- Йдеться лише про продаж старих, напіваварійних і аварійних, напівпідвальних нежитлових приміщень. Усі виручені кошти, - а за перше півріччя ця сума становила небагато-немало 6 мільйонів гривень, - скеровуються в бюджет розвитку, для вирішення найнагальніших проблем обласного центру. На об’єкти ж приходить ефективний власник, завдяки якому в Рівному з’являються оновлені фасади, нові офісні приміщення, заклади торгівлі, розважальні і т.п. Останнє й доводити не треба: подивіться, як помолодшало Рівне.

За прикладами, справді, далеко не ходити. Готується до відкриття новий розважальний клуб для молоді “Космос”, який збудовано на місці колишнього кінотеатру (кажуть, що існуючим закладам до нього буде дуже й дуже далеко!), оновлюється молодіжний клуб “Аврора”, в центрі, в колишньому приміщенні клубу елітарної молоді, вже розпочали реконструкцію: кажуть, новий власник виконав проект “під старовину”, а це, безперечно, додасть Рівному шарму. Петро Кульчинський переконаний: приватизація дає суттєвий поштовх для розвитку економіки, а тому найближчим часом цей процес не завершиться. Тим паче, що в Рівному є стільки нагальних проблем, які потребують розв’язання. Надіятися на “доброго дядю” з Києва не випадає – отож, план наповнення бюджету розвитку збільшено до 16-ти мільйонів.

11.08.2005Петро КУЗЬМУК



Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2005p. 
На головну сторінку