Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №316 від 05.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Чекаємо на перемогу вдома

Чекаємо на перемогу вдома

“Енергія” (Южноукраїнськ) - “Верес” (Рівне) - 2:1 (2:0)

Продовжує дивувати своєю нестабільністю “Верес”. Після чергової перемоги вдома рівняни знову програли на виїзді. Кривдником нашої команди стала “Енергія”, яка у нинішній першості нечасто радує своїх шанувальників хорошою грою.

Судді: О. Іванов, М. Чертоляс, І. Пасхал, Р. Калита.

Голи: Зайко (21), Кириєнко (44) - Котюк (69).

Попередження: Кириєнко (4), Зайко (51), Ляхович (25) - Герус (18), Коломієць (55), Никончук (75).

Значну роль у програші рівнян відіграв далекий та виснажливий переїзд до Южноукраїнська. З такою проблемою рівняни стикаються не вперше. Згадайте - майже в усіх програних гостьових поєдинках “Верес” пропускав швидкий гол. Причиною цьому, швидше за все, є втома від перебування в салоні автобуса та відсутність часу на відновлення ігрових кондицій.

Так сталося і у звітному матчі. На двадцять першій хвилині гри нападник “атомників” Дмитро Зайко вивів свою команду вперед. “Верес“ ні в чому не поступався суперникам і мав шанси зрівняти рахунок, натомість пропустив вдруге. Цього разу кіпера рівнян засмутив Ігор Кириєнко.

Рахунок - 0:2 не зламав “вересівців”. Гості продовжували створювати гольові моменти і таки забили. Зусилля партнерів у вигляді голу втілив захисник Олег Котюк.

До завершення поєдинку відзначитися могли обидві команди. Футболісти багато фолили. Капітан рівнян Анатолій Коломієць отримав жовту картку і тепер пропустить наступну гру. “Верес” атакував, господарі ж відсиджувалися у захисті, граючи на контратаках. Проте, до фінального свистка рахунок на табло не змінився.

У грі наступного туру, яка пройде другого листопада, “Верес” на власному полі прийматиме одного з лідерів чемпіонату - “Буковину” (Чернівці). За традицією, що склалася протягом останніх місяців, після гостьової поразки рівняни неодмінно перемагали вдома. Тож, сподіватимемося на позитивний результат матчу з чернівчанами.

05.11.2007



Рівне-Ракурс №10 від 05.11.2007p. 
На головну сторінку