Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №318 від 15.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Звернення

Україні не потрібні придурки

Україні не потрібні придурки

За ініціативи депутата обласної ради від БЮТ Галини КУЛЬЧИНСЬКОЇ нещодавно відбулося позачергове засідання постійної комісії Рівненської обласної ради з питань духовності культури та соціальної політики.

Приводом для цього засідання слугувала публікація в газеті “Вісті Рівненщини” матеріалу “Рівненські придурки”. В ній повідомлялося про факт розміщення в Інтернеті блюзнірського аматорського відео місцевого виробництва, на якому група молодиків хизувалася власними “геройствами”. Зокрема тим як обливала перехожих фарбою, як глумилася над постаттю відомого українського письменника Уласа Самчука, інсценізуючи серед білого дня зґвалтування свого однолітка та позбавлення його чоловічої гідності, використовуючи для цього пам’ятник видатного письменника тощо. Закінчувалося ж відеозйомкою того, як безсоромний “придурок” смажить і намагається їсти власні екскременти.

Заступник голови депутатської комісії Галина Кульчинська звернула увагу депутатів на те, що в Україні розгортається справжня моральна катастрофа, і якщо її не зупинити, то під загрозою може опинитися саме існування нашої молодої Держави.

З огляду на це, депутат від БЮТ закликала комісію підтримати підготовлене нею звернення до Президента України з пропозицією провести термінове засідання Ради національної безпеки та оборони та розглянути на ньому ситуацію в інформаційному просторі України, яка загрожує руйнуванням базових засад свідомості та моралі нашого населення і, в першу чергу, підростаючого покоління.

Члени ж комісії запропонували обговорити звернення Галини Кульчинської на найближчому засіданні облради та підтримати його всім депутатським корпусом.

15.11.2007Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 15.11.2007p. 
На головну сторінку