Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №319 від 22.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відкриття

Нарешті Рівне у теплі

Справжнім святом стало відкриття в обласному центрі відремонтованої котельні на Київській, 6-а. Через постійні аварії в минулому році ця проблемна котельня була зачинена на реставрацію. Вісім мільйонів гривень державних інвестицій зробили свою справу, і тепер рожеве “диво”, яке обігріває третину міста, працює на повну потужність.

На її відкриття прибули голова облдержадміністрації Віктор Матчук, обласні можновладці, а депутати міської ради навіть скоротили час проведення сесії. Чесно кажучи, постаралися тут на славу: нове сучасне насосне обладнання, повна комп’ютеризація обіцяють безперебійне теплопостачання.

За словами директора КТП “Теплотранссервіс” Петра СЕРГІЙЧУКА, реставрація котельні та її нове технологічне оснащення дозволяють не лише надавати якісний продукт споживачам, але й сприяють економії з використання газу та електроенергії.

- Аналогів котельні такого рівня в Західному регіоні України немає, - наголосив начальник управління житлово-комунального господарства міста Юрій СОБЧУК. - Рівне буде на сто відсотків забезпечене теплом, про аварії найближчим часом можна навіть не думати.

На цілодобовий режим котельня буде підключена через три тижні, коли закінчаться усі вторинні роботи. Що ж, зима попереду, а чи варте було такого ажіотажу відкриття котельні - покаже час.

22.11.2007Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 22.11.2007p. 
На головну сторінку