Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №319 від 22.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зима “на носі”

Що нам сніг, якщо все під контролем

Що нам сніг, якщо все під контролем

До першого снігу рівненські комунальники закликали мешканців міста не хвилюватися

За словами начальника управління житлово-комунального господарства Рівного Юрія СОБЧУКА, проведено необхідні роботи для підготовки обласного центру до зими, зокрема, закуплено нову техніку. Керівник також запевнив, що проблем під час ожеледиці не повинно виникати, адже наразі достатньо піску та солі, щоб посипати дорогу та тротуари під час негоди.

В інформаційно-аналітичному секторі міської ради повідомили, що цьогоріч на капітальний ремонт житла, благоустрій міста передбачено 12838 тисяч гривень. Наразі фактично виконано робіт на суму 11628 тисяч гривень або 64, 4 відсотка. Ймовірно, кошти, які недофінансовано, буде використано в останній місяць року.

Кореспондентка “РР” запитала рівнян, наскільки, на їх думку, житлово-комунальні підприємства готові до зими.

Олександр, студент:

- В цілому, я цю роботу помічаю, проте не всіх служб, а лише деяких їх працівників, зокрема, двірників, які справно виконують свою роботу, щоранку прибираючи у моєму дворі. Щодо інших доволі важко щось сказати.

Михайло Андрійович, пенсіонер:

- Ніякої роботи не помічаю, адже живу в приватному будинку. Зимою прилеглу до будинку територію посипаю піском та сіллю. Минулого року комунальники запевняли, що піску достатньо для того, щоб посипати ожеледь, яка є в місті, проте чомусь дуже часто люди травмувались, а наприкінці зими в управлінні заявили, що піску недостатньо. По цьому можна судити: дороги посипають мінімально.

Василь Аркадійович, охоронець:

- З несподіваним настанням зими у комунальників будуть проблеми, хоча вони й запевняють, що все гаразд. По-перше, важко буде керувати всім цим процесом, а по-друге, не вистачає потрібної техніки. Однак, сподіваюся, цього року менше буде надзвичайних ситуацій на дорогах під час ожеледиці.

22.11.2007Леся КУРУЦ



Рівне-Ракурс №10 від 22.11.2007p. 
На головну сторінку