Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №319 від 22.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зима “на носі”

Робота аж кипить… у лікарнях

Нарікання водіїв міського та приміського транспорту на стан автомагістралей, пересічних жителів міста - на ожеледицю та неможливість вільного безпечного пересування не залишилися поза увагою керівництва міста.

Днями секретар Рівненської міської ради Юрій ТОРГУН скликав апаратну нараду начальників управлінь Рівненського міськвиконкому. “На горіхи” заробили всі. Різку критику отримали підприємства житлово-комунального господарства щодо своєї роботи з розчищення вулиць міста від снігу та створення безпечних умов для пішоходів. Дивуванню першого заступника міського голови Олексія ХМИЛЕЦЬКОГО не було меж: він не розуміє, чому керівники багатьох підприємств, розташованих на перших поверхах будинків, не слідкують за прилеглою територією, не розчищають тротуари від снігу й не посипають їх піском.

Падали скрізь по місту. Це підтвердив і начальник управління охорони здоров’я Рівненського міськвиконкому Михайло СТИЧИШИН. За його словами, щодня до лікувальних закладів міста звертається 50-55 чоловік із забійними травмами.

Результат критики не забарився. Вже о шостій годині ранку в міському ШЕУ на чергуванні працювало 14 одиниць техніки: піскотруси, плужнощіточні машини, навантажувачі піску, трактори і грейдери. Сумно, але для того, щоб змусити когось працювати, потрібно перед тим добре “всипати”.

Статистика медпункту центральної міської лікарні зайвий раз підтверджує слова керівництва. За одну лише добу через падіння на дорогах та тротуарах за допомогою до травмпункту звернулось 18 чоловік: 5 - з переломами, 12 - із забоями, по одному з ранами та розтягами.

22.11.2007Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 22.11.2007p. 
На головну сторінку