Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №319 від 22.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наболіле

Пристрасті навколо ливарного заводу не вщухають

Боротьба акціонерів ЗАТ “Рівненський ливарний завод” за владу сягає свого піку. Ще влітку регіональна робоча група з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств включила до переліку акціонерних товариств, щодо яких підозрюють рейдерські дії, і це підприємство.

Як розповів один із членів цієї групи - начальник Рівненського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку Володимир Ворочук, ця справа була направлена на розгляд до Міжвідомчої комісії Кабміну з питань протидії протиправному поглинанню і захопленню підприємств, яку очолює перший віце-прем’єр, міністр фінансів Микола Азаров. Комісія вже прийняла певне законодавче рішення, тому регіональна група буде керуватися тільки ним.

Як стало відомо, вже на початку тижня на усе рухоме й нерухоме майно, яке належить ЗАТ “Рівненський ливарний завод”, накладено арешт третейським судом при Асоціації “Інвестиційна промислова група “Восток”.

У понеділок відбулися збори трудового колективу заводу з метою вирішити, як не зупинити роботу підприємства у зимовий період. На жаль, не вдалося поспілкуватися з керівництвом “ливарки” через його постійну зайнятість, але про результати зборів та про ситуацію загалом обов’язково повідомимо у наступному номері.

22.11.2007Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 22.11.2007p. 
На головну сторінку