Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №319 від 22.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Міні-футбол

МФК “Рівне” - фаворит?

Суперником МФК “Рівне” у 1/8 розіграшу кубку України з футзалу став дніпропетровський “Будівел”.

На цій стадії турніру підопічні Юрія Баховського проведуть дві гри: першу - 15 грудня у Дніпропетровську, наступну - 19 січня у Рівному.

“Будівел” у новому сезоні нечасто радує своїх уболівальників, перебуваючи майже на дні турнірної таблиці вищої ліги. Дніпряни у перших семи матчах чемпіонату здобули лише дві перемоги, зазнавши чотирьох поразок.

Таким чином, успішний виступ у кубку України є єдиним пріоритетом команди з міста на Дніпрі. У рівнян ситуація інша: МФК чудово стартував у чемпіонаті першої ліги, будучи головним претендентом на підвищення у класі наступного сезону. Проте і у кубку перед клубом стоять найвищі завдання.

Наставник МФК “Рівне” Юрій Баховський, коментуючи перемогу у попередньому раунді турніру над “Метрополітеном” (теж представником вищої ліги), заявив, що його команді тепер не страшний жоден суперник. Що ж, схоже, з суперником рівнянам пощастило. Принаймні, “Будівел” не є непереможним.

Родзинкою ж стадії 1/8 розіграшу кубка України стане протистояння головних претендентів на чемпіонський титул у цьому сезоні: львівської “Енергії” та донецького “Шахтаря”.

В інших поєдинках раунду зіграють:

“Енергія” (Львів) - “Шахтар” (Донецьк), “Єнакієвець” (Єнакієво) - “Марріон” (Одеса), “ТВД” (Львів) - “Локомотив” (Харків), “Універ-Автомар” (Суми) - “Тайм” (Львів), “Ураган” (Івано-Франківськ) - “Ніка” (Київ), “Контингент” (Житомир) - “Планета-Міст” (Київ), “Кардинал” (Львів) - “ЛТК” (Луганськ).

22.11.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 22.11.2007p. 
На головну сторінку