Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №320 від 29.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Дебют

Юрій Прокопчук: “На благо мешканців Рівненщини працюватимуть усі”

Юрій Прокопчук: “На благо мешканців Рівненщини працюватимуть усі”

Втім, варто дочекатися утворення демократичної коаліції. Як повідомив на зустрічі з місцевими журналістами народний депутат України, голова Рівненської обласної організації ВО “Батьківщина” Юрій Прокопчук, семеро непідписантів угоди про її утворення виступають проти кількох програмних положень БЮТу, а саме: ініціативи щодо часу переходу до професійної контрактної служби в армії та повернення знецінених заощаджень.

“Коли ми йшли до людей, то обіцяли, що заощадження будемо повертати. Для цього у нас є відповідна програма”, - зазначив Юрій Прокопчук. Ще лишається надія, що все ж таки представники двох демократичних сил знайдуть спільну мову та домовляться. Якщо, звісно, депутати встоять перед спокусою отримати шалені гроші від колег з іншого табору.

Юрій Прокопчук підтвердив факти спроб підкупити депутатів, зокрема, з БЮТу. “Можу сказати, що 70 відсоткам наших депутатів (фракції БЮТ) пропонували гроші, - наголосив він. - Щоправда, цього разу не потрібно, щоб ми перейшли до їх фракції. Вони погоджуються заплатити 2-3 мільйони неукраїнських грошей, аби депутат захворів на тиждень або поїхав у відрядження і не був присутній на голосуванні. Максимально ж пропонують до 15-20 мільйонів”.

Сам пан Прокопчук немає жодного сумніву в утворенні демократичної коаліції. Й вже чітко розпланував собі перелік нагальних проблем на Рівненщині, які він планує вирішувати. Варто зазначити, що нашій області неабияк пощастило, адже аж чотири депутати від БЮТ закріплені за регіоном. Це - Олександр Абдуллін, Володимир Дончак, Юрій Гнаткевич і Юрій Прокопчук.

А в Києві з депутатів від Львівської, Волинської та Рівненської областей утворено регіональну групу на чолі з Іваном Кириленком. За словами Юрія Прокопчука, який до того ж заступник голови групи, вони зможуть потрапити у будь-який чиновницький кабінет, аби домогтися вирішення всіх нагальних питань.

29.11.2007Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 29.11.2007p. 
На головну сторінку