Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №213 від 10.11.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться

Хотіла, щоб у доньки був батько,

а накликала - смерть

Коли до чергової частини Рокитнівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що померла 30-річна жителька села Борове Алла, на місце пригоди виїхали представники правоохоронних органів району.

Родина, в якій сталося горе, неприязно зустріла людей у погонах, запевняючи, що розтину тіла померлої робити не збираються, жодних претензій ні до кого не мають і, взагалі, якнайшвидше хочуть поховати тіло за всіма церковними канонами. Правоохоронців до померлої родичі не допустили.

Наступного дня тіло все-таки направили на судово-медичну експертизу, котра й підтвердила попередні здогади: жінка померла від побоїв, а, зокрема, через крововилив у мозок. Почали розплутувати клубок злочину. А позаяк родичі намагалися старанно приховати причину смерті, тому й шукати потрібно було серед близьких Алли.

Правоохоронці з'ясували, що родина жила звичайним для сьогодення життям. І Алла, і її 32-річний чоловік Віктор були безробітними. Перебиваючись такими-сякими заробітками, Віктор найчастіше зароблене пропивав. Його батьки, котрі жили неподалік, часто чули лемент у сім’ї сина. Побої з тіла Алли практично не сходили. Не раз перепадало й доньці дружини. Коли мати Алли благала, щоб вона покинула нелюда, та стверджувала, що хоче, аби в її донечки був батько. Адже вийшла заміж вдруге, сподіваючись, що у цьому шлюбі все буде гаразд.

Як повідомив начальник Рокитнівського РВ УМВС підполковник міліції Василь Савченко, підозрюваний спершу заперечував свою причетність до смерті дружини, стверджуючи, що цього злочину «не пришиють». Однак докази, зібрані слідчими, довели, що Віктор у черговий раз, перебуваючи напідпитку, злість зігнав на дружині. Бив руками, ногами, виливаючи всю свою ненависть. Батьки підозрюваного того вечора хоча й чули, що у молодих знову скандал, уже й не втручалися. Алла померла не відразу, лише через десять годин після завданих побоїв, у нелюдських муках. А її малолітня донька осиротіла.

Підозрюваного затримали для з'ясування обставин злочину. Вирішується питання про арешт Віктора.

10.11.2005Інспектор Центру зв'язків з громадськістю УМВС Олена Кузьменко



Рівне-Ракурс №10 від 10.11.2005p. 
На головну сторінку