Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №321 від 06.12.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Об’єднання

Громадська рада вимагає…

Громадська рада вимагає…

Днями відбулося чергове засідання Громадської ради Рівненського об’єднання політичних партій і громадських організацій для об’єктивного вивчення політичної ситуації в Рівному та області.

системный блок

Бажання кожного з них стратегічне - не залишатися осторонь майбутніх позачергових виборів на місцях, формувати депутатський корпус міста та області. За словами ж очільника обласної організації УНП Василя Червонія, якби його воля, то у майбутній Верховній Раді України працювали б лише українці за народженням, жодного атеїста, кагебіста і... теперішніх депутатів.

Пріоритетні напрямки співробітництва усіх членів Громадської ради - рівність, демократичність та повага до думок кожного, зокрема, не враховуючи його політичного спрямування. “Головне для нас, - зауважив голова Громадської ради Микола ПАНАЩУК, - праця на консолідацію зусиль для динамічного розвитку нашого регіону”.

Результат зустрічі - вимога зупинити будівництво торговельно-розважального комплексу на площі Короленка та відновлення дзвіниці, знищеної в 60-х роках ХХ століття. У зверненні до міського голови, зокрема, зазначається, що “Рівне - єдиний обласний центр, який має лише один музейний заклад. Тому варто поруч зі Свято-Воскресенським собором розмістити музей християнства Великої Волині та християнський духовний центр”.

Всі свої напрацювання керівництво Громадської Ради передало керівництву міста. Якщо ж ці вимоги не будуть негайно виконані, її представники мають намір провести акцію протесту поблизу Свято-Воскресенського собору 9 грудня о 13-й годині.

06.12.2007Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 06.12.2007p. 
На головну сторінку