Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №321 від 06.12.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Полювання на власне життя

Застрелився з мисливської рушниці 42-річний мешканець села Кам’яне Рокитнівського району. За попередньою версією, чоловік покінчив із життям навмисне: смерть настала від пострілу в голову.

Зігріла серце, та не вберегла ніжки

Із загальним переохолодженням та обмороженням ступнів ніг знайшли на дорозі 34-річного Віктора з села Милячі Дубровицького району, який в той день випив вражаючу дозу горілки і заснув на вулиці. Завдячуючи старанням медиків, чоловік залишився живим.

Невірний рух - і ти мертвий

Порізав собі сухожилля віконним склом та помер в травматологічному відділенні Дубенської райлікарні 31-річний дубенчанин Микола. Кажуть, що чоловік зробив це свідомо.

Не все те добре, що на горілці настояне

У реанімацію потрапив 44-річний костопільчанин, який випив чемерицю, настояну на горілці. Ця лікарська отруйна рослина застосовується переважно зовнішньо при неврологічних і ревматичних болях. А чоловік використав настоянку не за призначенням. Як наслідок - лікарі борються за його життя.

Вибухнула в руках

У руках 47-річного млинівчанина вибухнула паяльна лампа, яка працювала на бензині. Анатолій С. потрапив у травматологічне відділення Млинівської райлікарні. Бідолашний попік обличчя та передпліччя.

Згорів на робочому місці

У Рівному виникла пожежа на території адміністративної будівлі ТзОВ “Фундамент”. На місці пожежі виявлено труп чоловіка - за попередніми даними, охоронця.

06.12.2007За повідомленнями ВЗГ УМВСУ та ГУ МНСУ в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 06.12.2007p. 
На головну сторінку