Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №321 від 06.12.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Виживає, хто як може

Успішний американський мільйонер Роберт Флетчер на фото в центрі

Мільйонер до Рівного поки що не доїхав

Роберта Флетчера, представники якого навчали рівнян бути багатими, затримали на кордоні з підробленим паспортом

Цієї осені на афішах Рівного з’явилися яскраві повідомлення для тих, хто шукає роботу і хоче розбагатіти. Організатори запрошували рівнян на зустріч, яка згодом відбулася у приміщенні профспілок.

ноутбуки toshiba

Молоді чоловіки відрекомендувалися представниками американського мільйонера Роберта Флетчера, який саме їздив містами України, влаштовуючи тренінги “Секрети мільйонерів”. “А ви хочете бути багатими та успішними?” - запитували організатори. “Звісно!” - лунало із зали.

Правда, ділитися секретом успіху організатори просто так не поспішали. Як-то кажуть: “Будь-яка примха за ваші…”. Словом, щоб оволодіти секретами успіху багатіїв, за тренінг треба було викласти три тисячі доларів. Організатори, ставлячи постійно у приклад американського мільйонера Роберта Флетчера, розповіли, що кожен може стати таким, як він. “Роберт Флетчер незабаром приїде і до Рівного”, - обіцяли організатори. Кілька рівнян заплатили за навчання. Однак не так сталося, як гадалося.

Мільйонер із фальшивим паспортом

Нещодавно в Україні хвилею пройшло повідомлення про затримання правоохоронцями американського багатія Роберта Флетчера на українсько-російському кордоні. Він намагався виїхати з країни за фальшивим українським паспортом, повідомили прикордонники. Пана Флетчера затримали в поїзді сполученням “Київ-Москва”.

Як для успішного бізнесмена та мільйонера - виглядає дуже дивно. Через цей інцидент на світ Божий виплив ще один сумний факт, зокрема з’ясувалося, що Комісія США з цінних паперів та обмінів ще в минулому році подала судовий позов про шахрайство з цінними паперами щодо Роберта Флетчера, а також його компанії ProVisionCorpSystem.

“У позові йдеться про те, що Флетчер шахрайським шляхом зібрав в інвесторів мільйони доларів, після чого використовував ці гроші на свої особисті потреби і вів розкішний спосіб життя, - пише газета “Сегодня”.

Оце так! А як же люди, які повірили багатію і заплатили за тренінг три тисячі доларів??! Виявляється, що послідовники Флетчера вірять у “чистоту” свого наставника, і продовжують натхненно працювати, збираючи людей та відкриваючи регіональні центри.

А чи знають про мільйонера в Америці?

Де зараз знаходиться Роберт Флетчер? І чи приїде він таки до Рівного, де на нього чекають люди, які хочуть стати такими ж успішними, як і він?

У департаменті зі зв’язків із громадськістю компанії GST, журналісту “РР” повідомили, що зараз пан Флетчер продовжує подорожувати Україною і організовувати тренінги. Зайнявся літературною та науковою діяльністю. А ще незабаром він стане батьком.

“До Рівного обов’язково приїде, - запевнили у прес-центрі. - І ми вас про це попередньо поінформуємо”. І додали, що зовсім скоро відкриється регіональний центр Організації пана Флетчера в Рівному.

А як же випадок із затриманням пана Роберта на кордоні з фальшивим паспортом?

“Кримінальну справу порушили на прикордонному пункті та при проведенні оперативних дізнань, інцидент себе вичерпав”, - пояснили представники GST.

Попри те, цікаво, що коли журналісти задали в пошуковій системі Google “Роберт Флетчер” англійською, пошуковик видав посилання переважно на українські та російські сайти. Невже про “відомого мільйонера” нічого не відомо за кордоном?.. Дивно все це…

06.12.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 06.12.2007p. 
На головну сторінку