Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №321 від 06.12.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Привезли медалі

Рівнянин Василь Ажнюк у складі національної збірної України з міні-футболу серед спортсменів з вадами слуху здобув золоту медаль європейської першості.

Інший спортсмен “Інваспорту” - Ігор Косенко - став бронзовим призером чемпіонату світу з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП.

Перша поразка

МФК “Рівне” у матчі чергового туру чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги у гостях поступився “Іллічівцю” - 3:5.

У ході гри рівняни залишилися без свого голкіпера, який отримав червону картку.

Тепер саме клуб із Іллічівська став одноосібним лідером першості у Західній зоні.

П’яте місце - теж результат

Рівнянин Іван Давидюк посів п’яте місце у своїй віковій категорії за підсумками зимового чемпіонату України з плавання серед ветеранів.

Він був єдиним представником області на змаганнях, що проходили у Києві.

Студенти НУВГП - найсильніші

Представники Національного університету водного господарства та природокористування стали переможцями двох обласних змагань - з армспорту та гирьового спорту.

Далі командні місця розподілились наступним чином: НУ “Острозька академія”, Інститут слов’янознавства, Університет “Україна”. Загалом у змаганнях взяли участь 72 спортсмени.

Свято у “Інваспорті”

Міжнародний день інвалідів відсвяткували третього грудня у обласному центрі “Інваспорт”.

На захід за традицією зібралися провідні спортсмени-інваліди області.

Вдало, хоч і без “золота”

Чотири других місця та одне третє здобули юні вихованки Палацу дітей та молоді на міжнародному турнірі “Перлина Рівного 2007” з художньої гімнастики, що відбувся у Рівному.

У змаганнях взяли участь 27 команд з України та Росії, серед них були представниці Москви, а також відомої на увесь світ “Школи Дерюгіної”. Загалом же в Рівному змагалися майже триста юних гімнасток, віком від п’яти до чотирнадцяти років, і було розіграно 10 комплектів нагород.

06.12.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 06.12.2007p. 
На головну сторінку