Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №213 від 10.11.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Під впливом планет

Маги орієнтуються на Місяць

Зараз перебуваємо в фазі зростаючого Місяця. Це найсприятливіший період для хороших починань та практики Білої Магії. Супутник Землі зростатиме до 16 листопада, а потім матимемо нагоду спостерігати місяць у повні. Як тільки він починає спадати, - настає «зоряний» час для чаклунів, які звикли людям зло робити. Адже в цей період найкраще наводити порчу.

І лише тричі на місяць супутника Землі не видно на небі - він знаходиться на одному рівні із Сонцем, промені якого не потрапляють на обернену до нас поверхню. У магії цей період називають «чорним». Члени магічних орденів, зазвичай, у цей час влаштовують чорні меси.

Відомо, що супутник Землі безпосередньо впливає на нашу планету (пригадайте морські припливи та відпливи), на людей (при повному Місяці фізіологічні процеси в організмі живих істот пришвидшуються), а в царині практичної магії він відіграє чи не ключову роль.

- У Місяця, з точки зору магії, є дві особливості, - говорить парапсихолог Олег ЯРОЩУК. - Коли він росте, маги його називають світлим, коли спадає - чорним. Усі чари, спрямовані на добро, проводяться у фазу зростаючого Місяця. Це любовна магія, ритуали на удачу, успіх, плодючість, захист і відробляння порч.

Як тільки проходить повна місячна фаза, чаклуни влаштовують магічні операції «чорної спрямованості - надсилання чар нападу, помсти, агресії. До речі, в цей період ефективно силою магічного слова боротися з бур'янами на городі та викликати духів померлих.

А рівненський астролог Олександр ОЛЕКСІЙЧУК, який вже давно студіює «зоряну науку», каже, що починати якусь важливу справу варто саме в період зростаючого Місяця. А щоб отримати результат, на який ви розраховуєте, її варто завершити саме у спадаючий Місяць.

На питання, яка фаза Місяця - зростаюча, повна, спадаюча, «невидима» - найкраща, пан Олександр повідомив, що саме та, в яку людина з'явилася на світ. Якщо, наприклад, ви народилися у період спадаючого Місяця, то найбільш енергійними за календарним місяцем будете саме в цю фазу супутника Землі.

10.11.2005Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 10.11.2005p. 
На головну сторінку