Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №322 від 13.12.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

У незваних гостей - стріляють

Лисиця, завітавши на подвір’я однієї із сільських хат, покусала собаку в селі Товпижин Демидівського району. Господарі застрелили несподівану гостю з лісу. Як виявилося - тварина хворіла на сказ.

Замість горілки - оцет

Один із жителів Острога отруївся оцтовою есенцією, сплутавши її з горілкою. 47-річного чоловіка у важкому стані доставили у лікарню. Тепер медики борються за його життя.

Справжнє свинство

З хліва господарства 27-річної Лариси М. з одного із сіл Рівненського району зникли троє поросят. Правоохоронці з’ясували, що крадіжку скоїв колишній чоловік потерпілої, який мав ключ до сараю.

“Беркутівці” затримали бурштиношукачів

Працівники окремої роти міліції “Беркут” затримали сім мешканців Дубровицького району, які незаконно видобували бурштин-сирець. Міліціонери вилучили у старателів мотопомпу, два автомобілі та трактор. А у 31-річного Василя вилучили дев’ять картин та 480 грамів бурштину-сирцю.

Наркоман помер у ліфті

Від передозування наркотиків помер 28-річний рівнянин Володимир. Чоловіка знайшли мертвим в одному з ліфтів на вулиці Ювілейній у Рівному. Володимир вживав опійні наркотики.

А тим часом…

Правоохоронці затримали 39-річного Анатолія, який намагався продати клієнту медичний шприц із наркотичною сировиною за 50 гривень за “дозу”. Чоловіка затримали “на гарячому”.

Маленькі жертви окропу

В опікове відділення потрапили двоє малюків, які обпеклися окропом - Богданчик із села Тихе Костопільського району та Віра із Сарн. Діток госпіталізували з різними ступенями опіків.

13.12.2007За повідомленнями ЦЗГ УМВСУ та ГУ МНСУ в Рівненській області.



Рівне-Ракурс №10 від 13.12.2007p. 
На головну сторінку