Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №322 від 13.12.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Товариша розчленували “болгаркою”

Товариша розчленували “болгаркою”

Правоохоронці затримали у Рівному чоловіків, які несли в поліетиленовому пакеті відрізану голову

У ніч з 6 на 7 грудня правоохоронці, як завжди, патрулювали рівненські вулиці. На Київській вони помітили двох чоловіків, які оглядалися на всі боки, і курили одна за одною цигарки. Біля них лежав поліетиленовий пакет. Правоохоронці підійшли й поцікавилися його вмістом. Зазирнули в пакет, а там - відрізана людська голова!..

За кілька хвилин працівники міліції вже стояли на порозі “кривавої” квартири, де сталося це жахливе вбивство (в одному з багатоповерхових будинків на вулиці Київській). У ванній кімнаті лежав розчленований труп чоловіка років сорока. Його руки та ноги вже були складені в кульки. Поряд лежали два поламані ножі, “болгарка” та ножівка зі слідами крові.

Затриманих запідозрили у вбивстві. Один із них має п’ять судимостей (останній раз - за вбивство з розчленуванням!). Вони й розповіли, що в той жахливий вечір у цій квартирі було п’яне застілля. Видно, щось між собою не поділили, виник конфлікт…

Сьогодні правоохоронці встановлюють особу загиблого. За попередньою версією, він є мешканцем Дубна. У Рівному відомий під прізвиськом Тоха. Нібито працював вантажником на ринку в обласному центрі, а підпрацьовував на автомийці.

У загиблого - чорне волосся, коротка стрижка, широкий ніс. На передпліччі татуювання - POST, на руці - КТАOН. Група крові - B (III) RH +

Усі, хто за цими прикметами впізнав загиблого, телефонуйте за номером “02”.

13.12.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 13.12.2007p. 
На головну сторінку