Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №322 від 13.12.2007p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Жовтень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Листопад 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30


#Це корисно

Піст - шанс зупинитися і замислитися

Піст - шанс зупинитися і замислитися

Сучасна людина часто не може сказати собі “ні”, навіть якщо усвідомлює, що чинить гріх. Ми дуже тісно пов’язані з їжею, і коли під час посту віруючий відмовляє собі в задоволенні від певного виду їжі, він вчиться опановувати себе. Із початком посту з’являється дуже багато спокус, іде внутрішня боротьба. Піст - це час випробування. Дехто каже, що головне - не грішити, а дотримуватися посту в їжі необов’язково. Звичайно, якщо людина постить і разом із тим погано ставиться до інших, не може стримати себе від гніву, то його намагання зводяться нанівець. Однак усе тісно пов’язано, і дотримання посту в їжі також дуже важливе. Якщо людина не може утриматися від такої дрібниці, як їжа, то, звичайно, вона не утримається від більших спокус.

Голубці, фаршировані овочами

Качан капусти, 2 морквини, 2/3 склянки рису, 1 головка ріпчастої цибулі, 1 ст. л. томату, часник, олія, сіль.

10-12 верхніх листів капусти відварити до м’якості, черенки зрізати. Для фаршу зварити рис, обсмажити нашатковану соломкою моркву і дрібно нарізану цибулю, з’єднати з рисом, додати дрібно порубаний зубчик часнику. Наповнити фаршем капустяне листя, загорнути рулетиком і покласти в глибоку сковорідку або каструлю. Залити водою, додати томат, зелень, сіль і тушкувати до готовності.

Картопляники

з чорносливом

Картопля відварена 500 г, рослинна олія 4 ст. л., борошно 2-3 ст. л., чорнослив без кісточок 150-200 г, сіль до смаку.

Гарячу картоплю розім’яти, посолити, додати 2 ст.л. олії, борошно і замісити тісто. Чорнослив залити окропом. Тісто розкачати, вирізати склянкою кружальця. У середину кожного покласти чорнослив. Зліпити тісто у формі пиріжків. Кожен обваляти в борошні і обсмажити на сковороді в олії.

Креветки відварені натуральні

На 500-600 г креветок - 1 ст. л. подрібненого кропу, 8-10 картоплин, 3-4 ч. л. олії.

Замороженим креветкам дати відтанути, промити, опустити в підсолену киплячу воду, в яку покласти кріп (на 1 л води приблизно 1-1,5 ст.л. солі), варити до тих пір, поки вони не спливуть на поверхню і не набудуть яскраво-оранжевого забарвлення (3-5 хв.).

Зняти креветки з вогню і залишити в гарячому бульйоні не менше, ніж на 15-20 хв, щоб вони стали соковитішими і смачнішими.

На дно посудини, в якій подається страва, покласти кріп, викласти на них гарячі креветки і полити зверху гарячим процідженим відваром.

Картопля печена, фарширована цибулею

10-12 великих картоплин, 1 цибулина, 1 ст. л. олії, сіль.

Картоплю спекти, очистити, зрізати верхівки, зробити виїмки такої глибини, щоб стінки могли утримати фарш. Вийняту масу розім’яти, облити олією, змішати з нашаткованою підсмаженою в олії цибулею і нафарширувати картоплю. Скропити її олією, прогріти.

Плов із цвітною капустою

250 г цвітної капусти, 1, 5 склянки рису, 2 ст. л. маргарину або олії, 1 цибулина, 6 зубчиків часнику, 6 шт. гвоздики, 1 склянка кислого молока, 2 ч. л. солі, 1/2 ч. л. червоного меленого перцю.

Рис промивають і підсушують. Підсмажують цвітну капусту до золотистого кольору, заздалегідь посоливши і поперчивши. Окремо пережарюють дрібно нарізані часник і цибулю, додають в рис гвоздику і все обсмажують, поки рис не стане матовим. Потім додають цвітну капусту, червоний мелений перець, сіль і смажать ще 5 хвилин. Вливають кисле молоко і 3 склянки гарячої води, доводять плов до кипіння, щільно закривають кришкою і на слабкому вогні тушкують до готовності.

Швидкі макарони

Відварити кольорову вермішель, згодом обсмажити її на сковорідці, змащеній олією. Додати подрібнений часник та консервовану кукурудзу. Поєднання часника та кукурудзи надає страві особливого смаку та пікантності.

13.12.2007


Переглядів: 746

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 836 від 16.11.2017p.
¤ 
Як зміцнити імунітет восени:

Як зміцнити імунітет восени:

4 дієвих способи, які вам сподобаються

Можна довго жалітись на погану погоду, холод та вічні застуди. А можна зміцнити власний імунітет і тоді осінь дійсно буде вам в радість!...

¤ Особливий погляд
«Вестагротех» завзято працює на молочний ренесанс в Україні

«Вестагротех» завзято працює на молочний ренесанс в Україні

Микола КОЗАКЕВИЧ: «Настав час виходити на світові продовольчі ринки не з сировиною, а з «паляницею»

За останні роки молочна галузь України переживає не найкращі часи. Причин цьому чимало: недостатня увага з боку держави, значне підвищення цін на електроенергію та паливо, яке впливає на ціну вироблен...

¤ 
Хто з Рівненщини отримає відстрочку від армії, вирішувала призовна комісія

Хто з Рівненщини отримає відстрочку від армії, вирішувала призовна комісія

На Рівненщині триває осінній призов на строкову службу. Всього до кінця листопада військкомати повинні закликати понад 300 новобранців у віці до 27 років. Більше половини призовників служитимуть у Збр...

¤ 
«Народний фронт» до виборів-2019 готовий

«Народний фронт» до виборів-2019 готовий

«Фронтовики» провели ГУЧНИЙ з’їзд

Здавалося б, банальна історія – партія провела з’їзд. Україна бачила сотні партійних заходів за час незалежності, проте цього разу спричинився справжній політичний фурор. 11 листопада півтисячі делега...






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (21941)
2. Розклад руху автобусів [253] (19788)
3. Моє місто - найкраще [427] (16416)
4. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (11347)
5. Догляньте мене до смерті [278] (11301)
6. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (11108)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (10730)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (9190)
9. Душ для всіх [432] (8327)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (8276)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (7977)
12. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (7865)
13. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (7837)
14. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (7754)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (7706)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Як зміцнити імунітет восени: (142)
2. Як пиво впливає на організм людини: (134)
3. Хто з ким «дружить» на городі (132)
4. Виростити розсаду без ґрунту (130)
5. «Ти зможеш, якщо зміг я!» знову на Рівненщині (128)
6. «Верес» U-21 – «Карпати» U-21 0:1 (127)
7. У Рівному вперше відбувся фестиваль з доджболу (127)
8. Євген Пасіч не зіграє у Запоріжжі, (125)
9. Рівненська дзюдоїстка отримуватиме стипендію Президента (124)
10. «Розминка від чемпіона» продовжує крокувати Рівненщиною (121)
11. Відомо, хто буде новою ведучою «Орла и решки» (118)
12. Пиріжки як пух (118)
13. Чого соромиться історія: великі люди, які хворіли ганебними хворобами (118)
14. Померла дочка Людмили Гурченко: причина смерті (116)
15. Як лікувати ячмінь народними засобами (114)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс