Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №322 від 13.12.2007p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Липень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Серпень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31


Надія захистить усіх, хто звернеться і хто в Бога вірить! Тел.:(095) 92-61-876, (096) 67-38-505

¤ Це корисно

Піст - шанс зупинитися і замислитися

Піст - шанс зупинитися і замислитися

Сучасна людина часто не може сказати собі “ні”, навіть якщо усвідомлює, що чинить гріх. Ми дуже тісно пов’язані з їжею, і коли під час посту віруючий відмовляє собі в задоволенні від певного виду їжі, він вчиться опановувати себе. Із початком посту з’являється дуже багато спокус, іде внутрішня боротьба. Піст - це час випробування. Дехто каже, що головне - не грішити, а дотримуватися посту в їжі необов’язково. Звичайно, якщо людина постить і разом із тим погано ставиться до інших, не може стримати себе від гніву, то його намагання зводяться нанівець. Однак усе тісно пов’язано, і дотримання посту в їжі також дуже важливе. Якщо людина не може утриматися від такої дрібниці, як їжа, то, звичайно, вона не утримається від більших спокус.

Голубці, фаршировані овочами

Качан капусти, 2 морквини, 2/3 склянки рису, 1 головка ріпчастої цибулі, 1 ст. л. томату, часник, олія, сіль.

10-12 верхніх листів капусти відварити до м’якості, черенки зрізати. Для фаршу зварити рис, обсмажити нашатковану соломкою моркву і дрібно нарізану цибулю, з’єднати з рисом, додати дрібно порубаний зубчик часнику. Наповнити фаршем капустяне листя, загорнути рулетиком і покласти в глибоку сковорідку або каструлю. Залити водою, додати томат, зелень, сіль і тушкувати до готовності.

Картопляники

з чорносливом

Картопля відварена 500 г, рослинна олія 4 ст. л., борошно 2-3 ст. л., чорнослив без кісточок 150-200 г, сіль до смаку.

Гарячу картоплю розім’яти, посолити, додати 2 ст.л. олії, борошно і замісити тісто. Чорнослив залити окропом. Тісто розкачати, вирізати склянкою кружальця. У середину кожного покласти чорнослив. Зліпити тісто у формі пиріжків. Кожен обваляти в борошні і обсмажити на сковороді в олії.

Креветки відварені натуральні

На 500-600 г креветок - 1 ст. л. подрібненого кропу, 8-10 картоплин, 3-4 ч. л. олії.

Замороженим креветкам дати відтанути, промити, опустити в підсолену киплячу воду, в яку покласти кріп (на 1 л води приблизно 1-1,5 ст.л. солі), варити до тих пір, поки вони не спливуть на поверхню і не набудуть яскраво-оранжевого забарвлення (3-5 хв.).

Зняти креветки з вогню і залишити в гарячому бульйоні не менше, ніж на 15-20 хв, щоб вони стали соковитішими і смачнішими.

На дно посудини, в якій подається страва, покласти кріп, викласти на них гарячі креветки і полити зверху гарячим процідженим відваром.

Картопля печена, фарширована цибулею

10-12 великих картоплин, 1 цибулина, 1 ст. л. олії, сіль.

Картоплю спекти, очистити, зрізати верхівки, зробити виїмки такої глибини, щоб стінки могли утримати фарш. Вийняту масу розім’яти, облити олією, змішати з нашаткованою підсмаженою в олії цибулею і нафарширувати картоплю. Скропити її олією, прогріти.

Плов із цвітною капустою

250 г цвітної капусти, 1, 5 склянки рису, 2 ст. л. маргарину або олії, 1 цибулина, 6 зубчиків часнику, 6 шт. гвоздики, 1 склянка кислого молока, 2 ч. л. солі, 1/2 ч. л. червоного меленого перцю.

Рис промивають і підсушують. Підсмажують цвітну капусту до золотистого кольору, заздалегідь посоливши і поперчивши. Окремо пережарюють дрібно нарізані часник і цибулю, додають в рис гвоздику і все обсмажують, поки рис не стане матовим. Потім додають цвітну капусту, червоний мелений перець, сіль і смажать ще 5 хвилин. Вливають кисле молоко і 3 склянки гарячої води, доводять плов до кипіння, щільно закривають кришкою і на слабкому вогні тушкують до готовності.

Швидкі макарони

Відварити кольорову вермішель, згодом обсмажити її на сковорідці, змащеній олією. Додати подрібнений часник та консервовану кукурудзу. Поєднання часника та кукурудзи надає страві особливого смаку та пікантності.

13.12.2007


Переглядів: 717

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 823 від 17.08.2017p.
¤ 

«Теплі кредити» повернулися

На Рівненщині банки відновили видачу «теплих кредитів» для населення та ОСББ....

¤ 

Для перевезення школярів продали автобус з пошкодженими гальмами

Аварійний автобус «Mercedes-Benz Sprinter» купили у Вараші для школярів, щоб возити їх на екскурсії, через платформу PROZORRO. На це міська рада виділила 1 мільйон 500 тисяч гривень. Переможцем торгів...

¤ 
Сарненський депутат стверджує, що його «замовили» у Рівному

Сарненський депутат стверджує, що його «замовили» у Рівному

24-річний депутат Сарненської міської ради, який також є начальником штабу Громадського Формування «Льва» Євгеній Криницький стверджує, що його затримання «замовили» і що з підприємців гроші він не ви...

¤ 

Субсидія нараховується на людей, які фактично проживають у квартирі чи будинку

Часто буває так, коли в квартирі чи будинку, де проживають батьки, прописані діти, які фактично там не проживають вже багато років....

¤ Теплотехніка XXІ століття
«Агроресурс»: 20 кроків до тріумфу та визнання

«Агроресурс»: 20 кроків до тріумфу та визнання

Майже мільйонна армія користувачів високоякісного опалювального обладнання вдячна за тепло, комфорт і затишок ПрАТ «Агроресурс»

Тепло в будинку - це не тільки комфорт і затишок, але і нормальна життєдіяльність, здоров’я мешканців, хороші умови для самого житла. Опалення в останні роки стає все дорожчим, рахунки споживачі отрим...

¤ 
В Рівному на пішохідному переході збили бабусю з онуком

В Рівному на пішохідному переході збили бабусю з онуком

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими поблизу Луцького кільця надійшло до поліції сьогодні, 11 серпня, близько 11 години....






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (19408)
2. Розклад руху автобусів [253] (18013)
3. Моє місто - найкраще [427] (13887)
4. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (9562)
5. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (9516)
6. Догляньте мене до смерті [278] (9142)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (9021)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (7975)
9. Душ для всіх [432] (7049)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (6969)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (6706)
12. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (6529)
13. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (6515)
14. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (6496)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (6454)

ТОП-15 свіжого номера:

1. На Рівненщині взимку буде тепло… (287)
2. По стопах Алли Пугачової: 70-річну співачку Софію Ротару покликали заміж (283)
3. Сарненський депутат стверджує, що його «замовили» у Рівному (271)
4. Для перевезення школярів продали автобус з пошкодженими гальмами (271)
5. Ароматна історія парфумерії (270)
6. На Рівненщині за І півріччя 2017 року «МРІЯ» виділила 167 тис. грн. на соціальні проекти та сплатила 1,3 млн грн. податків (269)
7. Субсидія нараховується на людей, які фактично проживають у квартирі чи будинку (267)
8. На Рівненщині реабілітуватимуть річки (267)
9. Рівненщина отримала майже 6 мільйонів на відшкодування вартості ліків (266)
10. У Рівному вдруге пройшов фестиваль травників та пасічників (266)
11. «Теплі кредити» повернулися (266)
12. За добу шахраї на Рівненщині «попрацювали» на 22 тисячі гривень (265)
13. В Рівному на пішохідному переході збили бабусю з онуком (264)
14. Як вижити в літню спеку (263)
15. Добре, що поїли! (263)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс