Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №323 від 20.12.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#N-км від Ольги Ярош

Маркетинг у театрі

В одну з неділь грудня, в обідню пору, зала Рівненського муздрамтеатру на 650 місць була вщерть заповнена. Туди масово прийшли рівняни та приїжджі (багато хто з букетами) із сусідніх областей, Криму та Білорусі. Правда, не для споглядання якоїсь світової імпрези, а на тренінг з розвитку особистості.

Тренінг із музикою та бурхливими оплесками був розрахований на цілих півдня, коштував приблизно 100 гривень і вчив на особистих успішних прикладах присутніх у залі, як просувати, заробляючи бали, найрізноманітніші товари: зубну пасту, набори сковорідок, колготки , вина тощо. Мовляв, речі якісні, буцімто відомі в цивілізованому світі, але наші люди цього ще не осягнули, тому треба вчитися, як їм це дохідливо пояснювати.

Німці в Русивлі

Поки одні краяни вправляються в театрі, як заробляти в мережевій торгівлі, інші напружують мізки, кому віддати в оренду земельні паї: німецьким інвесторам, місцевим фермерам чи обробляти самому. Саме така тема є нині головною в селі Русивель Гощанського району. Нещодавно на загальних зборах люди проголосували за те, щоб сільські активісти поїхали на Полтавщину дізнатися про стан справ у господарів, які віддали паї в оренду на 15 років німецьким бізнесменам. Побаченим, кажуть, русивельці лишилися задоволені.

“Миргородська” замість “Степанської”

Крім острозької та червонокалинської мінеральної води, у нас колись добували та продавали ще одну - степанську. Проте останньої уже кілька років не видно в торговельній мережі. Хоча за лікувальними властивостями степанська вода геть схожа до миргородської. У санаторію Степань Володимирецького району немає коштів на фасування мінералки - заклад ледь животіє в час капосних тендерів! Власник же земельної ділянки, на якій стоїть санаторій, не розробляє свердловин через земельні суперечки з тим же санаторієм. Поки юридичні особи сперечаються, води можна попити лише з трьох діючих свердловин замість колись п’яти. Безплатно. Але щоб попити степанської мінералки, треба туди їхати.

20.12.2007



Рівне-Ракурс №10 від 20.12.2007p. 
На головну сторінку