Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №323 від 20.12.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Задобрюємо пацючка

Як зустрінемо, таким і рік буде

Як зустрінемо, таким і рік буде

Новий рік - це завжди очікування дива і загадування бажань, це найулюбленіше свято з дитинства. Згідно зі Східним гороскопом, 2008 рік - це рік Коричневого (Земляного) Пацюка. Як зустрічати 2008 рік відповідно до східної філософії? У чому зустрічати? Як привабити до себе удачу?

Пацюк - це перший знак східного гороскопа, що розпочинає дванадцятирічний цикл. Наступаючий рік повинен бути вдалим як для кар’єри і бізнесу, так і для сім’ї та кохання. Пацюк сприяє працьовитим, ощадливим і практичним людям, які поступово, крок за кроком, прямують до своєї мети.

Пацюк не любить лінивих, тому “лежачи на печі”, ви нічого не досягнете.

Головне для цього знаку - сім’я, тому Новий 2008 рік повинен стати роком стабільності для сімейних пар. Особисті стосунки будуть більш серйозними і довготривалими, багато пар вирішать створити сім’ї.

Люди, котрі народилися в рік Пацюка, - чарівні й товариські, розумні та освічені, гнучкі і спритні, енергійні і спостережливі, мають гарну уяву і почуття такту. Зрозуміти Пацюків не так просто, - а все тому, що вони дуже суперечливі особистості. Це відмінні фахівці, спроможні поєднувати відразу кілька функцій і обов’язків.

Пацюки досить егоїстичні і цікавляться лише своїми проблемами, не люблять відверті розмови. Вони мають сильну волю і твердий характер. Деякі з Пацюків можуть чинити необачні, необдумані вчинки, але при цьому зберігають бездоганну репутацію.

Як зустрічати

2008 рік

Новий рік краще зустрічати веселою компанією, з друзями і близькими. Можна вирушити у подорож назустріч новим враженням і новорічним пригодам. Такий Новий рік буде Пацюку до вподоби.

Пацюк (Миша) для багатьох народів є одним із найпопулярніших символів багатства. Пацюки - справжні гурмани. На святковому столі повинен панувати достаток, гідний такого кулінарного цінителя. Не забудьте про принаду - зерно, горішки, рис, сир. В оформленні святкового столу усього має бути в міру. І обов’язково простежте, щоб ніщо не було потім викинуте, тому що це великий удар для ощадливого Пацюка.

Подарунки на Новий рік краще вибирати практичні, які згодяться в господарстві, - адже мишки не люблять дрібничок.

Щоб Земляний Пацюк був до вас прихильним у 2008 році, ваш одяг у новорічну ніч повинен бути коричневого, теракотового, сірого або жовтого кольорів. Жінкам варто звернути особливу увагу на парфуми, щоб порадувати тонкий нюх Пацючка.

Ну, а головне - це бадьорий настрій, приємна компанія і відчуття свята, - тоді Новий рік обов’язково принесе успіх!

Торт “З Новим Роком!”

Тісто: 2 скл. борошна, 2 яйця, 1 скл. сметани, 1 скл. цукру, півбанки згущеного молока, 1 ч.л. соди. Крем: 250 г вершкового масла, півбанки згущеного молока. Глазур: 3 ст.л. цукру, 2 ст.л. какао, 3 ст.л. молока, 1 ч.л. вершкового масла.

Тісто: добре перемішати яйця, цукор, сметану, згущене молоко, соду і борошно. Тісто викласти на сковорідку, змазану маслом і посипану сухарями. Випікати 20-25 хв. Коли пиріг охолоне, розрізати його на 2 частини і промастити кремом.

Крем: збити згущене молоко і м’яке вершкове масло.

Глазур: змішати какао з цукром, влити молоко, поставити на вогонь до повного розчинення цукру; зняти з вогню, додати 1 ложку вершкового масла. Гарячою глазур’ю змастити верх торта. Коли глазур охолоне, намалювати кондитерським шприцом із крему велику сніжинку. Крем наберіть заздалегідь із порції, приготовленої для змащування.

20.12.2007



Рівне-Ракурс №10 від 20.12.2007p. 
На головну сторінку