Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №324 від 27.12.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Краса врятує світ

Корону за гарні очі

Об’їздивши всю область, організатори конкурсу “Міс Рівненщина - 2007” зібрали найкращі дівочі перли Полісся. І саме їх - 14 найдостойніших красунь - презентували минулої середи у нічному клубі “Лагуна”. Серед них вісім представниць міста Рівне та шість - області: Наталія Грибенко, Анна Тарасюк, Ольга Прима, Леся Давидюк, Оксана Ковальчук, Анна Єремчук, Ольга Беркащук та Марина Остапова - рівнянки, Катерина Стокач - Здолбунів, Катерина Гула - Кузнецовськ, Ірина Харісова - Радивилів, Тетяна Сизкова - Гоща, Інга Білик - Острог, Юлія Данилюк - Володимирець.

Для своєї презентації більшість дівчат обрали поезію та вокал. Хоча, якщо чесно, не кожній пощастило розкрити себе у цих сферах. Котрійсь не вистачало впевненості, іншій - таланту. На “ура” сприйняли глядачі модний танок Наталії Грибенко, професіональну художньо-гімнастичну композицію Анни Тарасюк та Ольги Беркащук і чудову гру Інги Білик на гітарі. Ще більше овацій викликав вихід красунь у вечірніх сукнях: присутні гості жіночої статі явно із заздрістю спостерігали, як чоловіки просто поїдають очима конкурсанток.

За словами директора конкурсу та модельної агенції “Панна” Вікторії Дембіцької, переможниця “Міс Рівненщина” представлятиме область на Всеукраїнському конкурсі “Міс Україна” та отримає корону вартістю 25 тисяч гривень. Крім того, усім будуть вручені подарунки та спецзвання від спонсорів конкурсу.

Фінал “Міс Рівненщина - 2007” відбудеться 26 січня. На нього запрошені представники іноземних модельних агентств “Емілі” та “Ла Прима”. Пані Дембіцька впевнена, що існує перспектива підписання контрактів з найкращими дівчатами, про що свідчить минулорічний досвід.

27.12.2007Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 27.12.2007p. 
На головну сторінку