Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №324 від 27.12.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Шкідлива звичка

Матюки - шлях до імпотенції

Матюки - шлях до імпотенції

Таке несподіване відкриття зо два роки тому зробив Геннадій Чеурін - науковий керівник Центру екологічного виживання та безпеки (Росія). Згубний вплив нецензурної лайки на людське здоров’я науковець довів за допомогою дослідів.

Матюки в сиву давнину були заклинальними словами, які вимовляли російські чоловіки під час ритуалів та обрядів для виклику сили роду. Послуговуватися ж такими словами можна було лишень 16 днів на рік. А потім матюки суворо заборонялися, а тих, хто зловживав, старійшини карали... або відрубуванням пальця, або припіканням язика і пеніса жариною. І коли тепер чоловіки й особливо хлопці без портеби вимовляють сакральні слова, то це неминуче призведе до імпотенції. Якщо матюкається жінка, вона повільно перетворюється на чоловіка. Дослідники випробували вплив нецензурної лайки на воду, бо вона має пам’ять. Вчені вилаяли рідину добірним матом і полили нею насіння пшениці. У результаті із зерен, политих водою з агресивним матом, зійшло тільки 40 відсотків пшениці, із тих, що полили побутовим матом - 53 відсотки, а насіння , полите святою водою, проросло на 93 відсотки! Страшно уявити, що коїться з людським організмом!

Окрім крайніх випадків, коли необхідно викликати “родову силу”, за словами Геннадія Чеуріна, мат можна використовувати в екстрених ситуаціях , наприклад, на війні. За його словами, жодна іноземна лайка не здатна завдати такої шкоди людському організму, як заклинальні слова древньоруських чоловіків.

27.12.2007Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 27.12.2007p. 
На головну сторінку