Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №324 від 27.12.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Приїхали!

“Кобра” знайшла нелегальні автівки

Відтепер автовласники можуть розслабитися: адже спецрозділ ДАІ “Кобра” завершив відпрацювання на Рівненщині, яке тривало більше трьох тижнів.

Під час роботи на дорозі сполученням Київ-Ковель, що на Рокитнівщині, працівники спецпідрозділів групи ДАІ “Кобра” Київської та Рівненської митниць затримали підозрілу автівку “Фольксфаген-Гольф”. Оскільки водій автомобіля, мешканець Сарненського району, не мав жодних реєстраційних документів на транспорт, правоохоронці провели ретельну перевірку. Виявилося, що транспортний засіб перебуває на території України без належної реєстрації та ввезений на митну територію України поза митним контролем, тобто нелегально. А державні номери взагалі належать іншому автомобілю. Водій “Фольксфагена” зізнався в тому, що придбав авто у незнайомих людей за 22,7 тисячі гривень. Отак, намагаючись зекономити, чоловік взагалі позбувся “залізного коня”, який вилучили і відправили на штрафмайданчик.

Протягом перебування на Рівненщині працівники “Кобри” зареєстрували 21 порушення правил дорожнього руху, затримали 4 нелегальні транспортні засоби (ті, що незаконно перебували на митній території України). Три автомобілі виявилися з підробленими та знищеними номерами агрегатів, а сім документів на транспортні засоби, в тому числі й свідоцтво про реєстрацію, - підробленими.

До теми

На Рівненщині затримали групу зловмисників, які викрадали автомобілі. За попередніми висновками, автокрадії спеціалізувалися на автівках “Нива-Шевроле”. Принаймні, за словами заступника начальника УМВС України в Рівненській області Василя БАСОВЦЯ, у зловмисників вилучили два крадених автомобілі цієї марки та 17 номерних знаків з викрадених авто. Членів групи взяли під варту. Проводиться розслідування.

27.12.2007Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 27.12.2007p. 
На головну сторінку