Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №324 від 27.12.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Смерть від електромережі

Внаслідок короткого замикання електромережі в оселі 85-річної пенсіонерки сталася пожежа. Три відділення вогнеборців одразу виїхали на виклик до села Дюксин Костопільського району. Вогонь вщент знищив дерев’яний житловий будинок і забрав життя співмешканця, 71-річного Володимира.

Фальшивки у місті!

Сотнею фальшивих гривень хотів розрахуватися на одному з ринків Рівного 43-річний Андрій. Банкнота була виготовлена за допомогою комп’ютерної техніки.

Мала мало не догралася...

Ледь не сталося лихо в селі Глинне Рокитнівського району. Трирічна Інна, граючись із сірниками, мало не спалила будинок. Вогнем пошкодило лише домашнє майно однієї з кімнат. З дівчинкою, слава Богу, все добре.

Зробив зауваження - потрапив до лікарні

Власним здоров’ям поплатився рівнянин Михайло за те, що попросив хлопців чемно поводитися на людях. А четверо молодиків саме розпивали оковиту. Градус вдарив по самоповазі - й чоловіка вирішили провчити. Його побили і втекли з місця пригоди. Підозрювані знаходяться на підписці про невиїзд, здоров’я потерпілого задовільне.

Пенсіонер вкрав кабель, зять - гроші

Пенсіонер викрав 20 метрів електрокабелю та газовий балон з будинку жительки Дубровицького району. Тим часом, в іншому місці 32-річний Михайло викрав гроші в тещі й витратив їх на власні потреби.

Куріння небезпечне для життя

В цьому переконався 44-річний Петро із села Моквин Костопільського району. Чоловік помер у Березнівській районній лікарні внаслідок отримання 70 відсотків опіків на поверхні тіла. У вкрай важкому стані чоловіка зняли з дизель-потяга “Рівне - Сарни”. Спирт, який Петро випадково пролив на себе, зайнявся відразу, як той запалив цигарку.

27.12.2007За повідомленнями прес-служби ВДАІ, ЦГЗ УМВСУ та ГУ МНСУ в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 27.12.2007p. 
На головну сторінку