Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №324 від 27.12.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Зірки віщують

Гороскоп-2008

ОВЕН

На вас чекає продуктивний рік. Доведеться докладати зусиль і рухатися вперед. Ви матимете свободу і незалежність, зможете піднятися на новий соціальний щабель. Готуйтеся до нових перемог! Рік буде сприятливим навіть для тих, хто завжди був у тіні.

Влітку можливе знайомство з дуже впливовою людиною. Всі контакти будуть перспективні. Якщо не сидітимете, склавши руки, то примножите свій капітал.

Стосунки з близькою людиною можуть погіршитися. Не бійтеся перегорнути цю сторінку життя, і почати писати нову. Сімейні ж Овни, можливо, отримають нове житло.

ТЕЛЕЦЬ

У першому півріччі 2008 року Тельці будуть на висоті і святкуватимуть одну перемогу за іншою. Вам гарантовані нові знайомства, незабутні враження від подорожей. Але в другій половині року почнуться суворі будні.

У рік Юпітера Телець стане відомим. Вчені можуть отримати премію, бізнесмени - збільшити свої прибутки, на акторів і письменників чекає слава.

Тільцям, які мали неміцні особисті стосунки, варто покінчити з минулим. Спокійно поставтеся до змін і зверніть увагу на перспективніші контакти. Тільці, які вирішили розлучитися, вступлять у боротьбу не тільки за майно, але і за майбутнє дітей. Конфлікт загостриться у другій половині року.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам цього року доведеться пристосовуватися до обставин. Знайомства принесуть свої плоди. Намагайтеся не втрачати контакти з новими друзями.

Перша половина року - непоганий період для збільшення прибутків. Проте в другій половині року фінансові досягнення будуть затьмарені неприємними подіями. Проаналізуйте ситуацію, та контролюйте як своє, так і довірене вам майно.

Близнюкам варто звернути увагу на свою сім’ю.

Якщо на вашому обрії щойно з’явилася близька людина, то влітку ці стосунки переростуть у щось серйозне. Сімейні Близнюки зіткнуться з житловою проблемою. У багатьох сім’ях виникне проблема з дітьми.

РАК

Раки стануть комунікабельнішими. Робота менше втомлюватиме. Цього року ви можете підшукати гарного партнера.

Багато Раків відкриють власну справу в іншому місті. Можете спробувати себе у сімейному бізнесі. У першій половині року професійні справи просуватимуться завдяки підтримці спонсорів або партнерів.

Друга половина 2008 року принесе багато проблем закоханим. Цілком імовірні образи, розлука і навіть розрив стосунків. Можливо, варто подумати про нові, перспективніші стосунки. У другому півріччі в сімейних людей можливі проблеми з дітьми. Вагітним жінкам варто бути уважнішими до свого здоров’я.

ЛЕВ

Левів очікує винятково плідний рік. Візьмете на себе керівництво важливим проектом, зібравши під свої стяги старих друзів. Завдяки цьому цілком зміните своє життя.

Можливі конфлікти з конкурентами в першій половині року, а найнапруженішими місяцями виявляться березень, друга половина травня і червня. “Час збирати каміння” настане восени - саме тоді Леви отримають непоганий прибуток.

Для багатьох Левів-жінок особисте життя буде важливішим від кар’єри. Стреси і непорозуміння змусять нестабільні сімейні пари замислиться про майбутнє стосунків. Якщо ж у стосунках завжди панувала гармонія, то всі труднощі ви переборете.

ДІВА

Для Дів рік труднощів і обмежень. Життя пропонує зміни, але згодом Діва буде вдячна долі за її суворі уроки. Зможете реалізувати плани на першу половину 2008 року, якщо докладете максимум зусиль.

Добре все обміркуйте перед тим, як змінити роботу. Пошук нового місця може тривати і кілька місяців. Зірки радять Дівам рухатися за життєвим потоком, а не проти нього. Сміливо розраховуйте на підтримку партнерів.

У багатьох сім’ях запанує гармонія і стабільність. Що ж стосується тих, хто ще не знайшов свою другу половину, то в другому півріччі ви зустрінете ту людину, з якою вам буде легко і комфортно.

ТЕРЕЗИ

Це рік великих справ і час реалізації планів. Не бійтеся починати переговори, знаходити партнерів і освоювати нові сфери діяльності. У фінансовому плані рік буде стабільним.

Він також сприятливий для професійного зростання. Можливе підвищення по службі, вагоме збільшення заробітної плати. Представники цього знаку зодіаку можуть розраховувати на отримання кредиту або спонсорську допомогу. Усі справи, пов’язані з документами, будуть успішно завершені.

В особистому житті на вас чекають зміни. Можливо, почнете вити гніздечко або зробите його більш просторим і комфортним. Друга половина року досить сприятлива для закоханих.

СКОРПІОН

Перед вами відкриються нові обрії. Ви будете сміливо йти до поставленої мети, але пам’ятайте, що для її досягнення не всі засоби гарні.

Цей рік дуже сприятливий для фінансової діяльності. Ви отримаєте неочікуваний прибуток. Деякі представники цього знаку придбають нерухомість.

У квітні й травні можливі перешкоди, які завадять вам стати Рокфеллером. Але восени ви отримаєте достойну винагороду за свою працю.

Для особистих стосунків цей рік для вас не зовсім стабільний. І якщо в першій половині року зачіпатимуться ваша гордість і самолюбство, то в другій половині мова йтиме про практичні речі. А от самотнім людям можна розраховувати на розвиток нового роману.

СТРІЛЕЦЬ

Нові напрямки діяльності успішно розвиватимуться, але плоди вони принесуть тільки під кінець року. Для багатьох Стрільців складними виявляться справи, пов’язані з документами. Щоб уникнути конфліктних ситуацій, наберіться терпіння.

З грошима особливих проблем не передбачається. Витрати будуть пов’язані з відпочинком та домашніми турботами. Проте і прибутки будуть пристойними, і фінансові справи стабільними.

На особистому фронті все складатиметься добре. Сімейні пари знайдуть порозуміння. Для тих, хто ще не знайшов своєї другої половинки, цей рік буде дуже вдалий. Для багатьох він завершиться весіллям.

КОЗЕРІГ

Цього року ви повірите в те, що мрії збуваються. Проте будьте готові попрацювати над собою. Оцініть на початку року усі свої “плюси” і “мінуси”, можливості та навички, імідж.

У квітні-травні матимете незначну фінансову кризу, пов’язану із затримкою зарплатні або непередбаченими витратами. Але в червні становище відчутно поліпшиться. У другій половині року, можливо, отримаєте вагомий прибуток.

Стосунки з близькою людиною стануть більш стійкими і стабільними. Можлива спільна поїздка, зустріч зі старими друзями і добрими знайомими. Самотніх чекає зустріч, знайомство, нові стосунки, які можуть виявитися довговічними.

ВОДОЛІЙ

Сміх і сльози, радість і сум, успіх і невдачі - все це доведеться пережити Водоліям у 2008 році. Протягом перших трьох місяців нового року вас очікує успіх. А от наприкінці року доведеться докласти багато зусиль, щоб підвищити соціальний статус.

Загалом наступного року прибутків передбачається більше, ніж витрат. Представники цього знаку, які брали кредит або позики, зможуть погасити всі свої заборгованості. Звичайно, якщо ви не сидітимете, склавши руки.

Перша половина року - прекрасний час для розвитку особистих стосунків. Можливі зустрічі з людьми, які мешкають у дальніх країнах. Вплив Юпітера зробить Водоліїв сміливішими і більш рішучими. Самотні Водолії можуть розраховувати на доленосну зустріч у лютому, червні або другій половині серпня.

РИБИ

Ваша активність буде на найвищому рівні. Усі розпочаті справи принесуть непогані плоди. З’явиться шанс збільшити свої прибутки. Активізуються відносини з партнерами з інших міст.

Непоганий заробіток Риби зможуть отримати в другій половині березня, квітні, липні і серпні. Але, починаючи з вересня, справи складатимуться не так успішно, тому бережливіше ставтеся до своїх прибутків і контролюйте витрати.

Самотні Риби знайдуть свою другу половину і протягом року зів’ють сімейне гніздо. Придбання нового помешкання полегшить життя одруженим Рибам. Якщо ж у ваших стосунках з’явилася тріщина, то готуйтеся до складного періоду вашого життя.

2008 - Рік Земляного Пацюка

Особисті якості людини-Пацюка

Залежно від стихії, розрізняють “різних” Пацюків: Земляний Пацюк (у-цзи) - йому властиві практичність і розум; Залізний Пацюк (гень-цзи) - воля і чарівність; Водяний Пацюк (жень-цзи) - розрахунок і артистизм; Дерев’яний Пацюк (цзя-цзи) - запал і працьовитість. Людині-пацюку астрологи приписують жвавість поведінки, свіжість і бадьорість духу, уміння своєю непомітною, але завзятою працею “точити камені”.

Головні риси характеру. Людина, яка народилася в Рік Пацюка (за японським календарем) або Миші (за в’єтнамським) - в очах оточуючих виглядає симпатичною, товариською і веселою. Проте таке враження хибне.

За чарівною зовнішністю і розкутістю характеру ховається метушлива, неспокійна натура. Ці недоліки Пацюк великим зусиллям волі всіляко намагається придушити. Він старанно приховує від людей свої турботи, уміло береже особисті таємниці від сторонніх очей.

Водяний Пацюк (1912, 1972 рр.)

Наймудріший та найенергійніший із пацюків. Він широко мислить і володіє даром переконувати співрозмовника. Його можливості можуть розвиватися в найнезвичніших галузях. Як правило, це популярна особистість, яка не уявляє свого життя без уваги до своєї персони. З остраху втратити цю популярність вона може бути здатна на непередбачувані вчинки. Проте це може бути й просто енергійна та весела людина, обдарований керівник, письменник, музикант тощо.

Деревний Пацюк (1924, 1984 рр.)

Він привітний до людей, ніколи не зазнається, але у відповідь на свою приязність охоче користується слабкостями своїх друзів. В нестачі інтелекту цю людину не звинуватиш, але це породжує відомий цинізм і нерозбірливість у вирішенні проблем. Проте до власних вад ставиться з гумором, що допомагає цій людині в житті. Він буває успішним актором, письменником, художником.

Вогненний Пацюк (1936, 1996 рр.)

Його девіз: “Полум’я, жар і нестриманість”. Це жагучий ентузіаст, якого легко втягнути в будь-який захід, і він із задоволенням візьме на себе роль лідера. Терпіти не може підпорядковуватися чужим розпорядженням. Це та людина, яка намалює вам повітряні замки і гарні перспективи, а коли усі зберуться кинутися в бій, - покине все розпочате і займеться іншою справою.

Земляний Пацюк (1948, 2008 рр.)

Земляний Пацюк твердо стоїть на лапках і тримається за свою ділянку землі. Він прагматичний, врівноважений, не будує ілюзій і не намагається піднятися вище всіх. Він повільно, наполегливою працею, щороку намагається збільшити свій добробут і не ризикує, на відміну від інших Пацюків. І будьте впевнені, що цей гризун свого досягне!

Залізний пацюк (1900, 1960 рр.)

Характер у нього гострий, пальця у рот не клади - відкусить. Його чіпкий погляд вишукує все, що “погано лежить”. Він здібний до швидкого рахунку і миттєвого аналізу ситуації, і тому із людей цього знака виходять гарні фінансисти, біржові гравці. Часто сам собі створює проблеми, від яких страждає.

27.12.2007


Переглядів: 1210

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21073)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17215)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14470)
• Допомога під час карантину [967] (14386)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14228)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14036)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13911)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13884)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13864)
• Живи до ста! [965] (13858)
• Бюджет і ми… [965] (13790)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13783)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13659)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13570)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13568)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13511)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13120)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13104)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (969)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (92)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (84)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (84)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (84)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (83)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (81)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (81)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (81)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (80)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (80)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (80)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (80)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (76)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (74)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"