Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №324 від 27.12.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Знову на лідерській позиції

МФК “Рівне” вийшов на першу позицію у чемпіонаті України з футзалу серед команд першої ліги (західна зона). Рівняни скористалися осічкою головного конкурента у боротьбі за лідерство - “Іллічівця”.

У черговому турі першості команда Юрія Баховського грала у Дрогобичі проти тамтешнього “Каменяра”. Суперник виявився, відверто кажучи, не сильним.

До речі, у минулому сезоні саме у ворота “Каменяра” футболісти МФК “Рівне” у двох матчах забили більше двох десятків голів.

Цього разу перемога вийшла дещо скромнішою.

Доля матчу була вирішена ще у першому таймі - 5:1 - на користь рівнян. Проте гості на досягнутому не зупинилися і у другій половині матчу продовжили забивати. У підсумку - ще одна перемога з великим рахунком - 9:3. За нашу команду тричі відзначився Волох, два голи на свій рахунок записав Жак, по разу відзначилися Петрик, Басюк, Сондак та Дармовіс.

Після чергової перемоги МФК “Рівне” із вісімнадцятьма очками очолив турнірну таблицю першості.

Результати інших поєдинків туру у західній зоні: “Імпульс” (Шостка) - “Меркурій” (Чернівці) - 3:3, “Фортеця” (Кам’янець-Подільський) - “Іллічівець” (Іллічівськ) - 9:6, “Кобра” (Бориспіль) - “Київ-Уніспорт” - 1:3.

Подвійний тріумф “Зірки”

Визначився переможець розіграшу Кубку Мера Рівного з футзалу. Трофей дістався клубу “Зірка-ЛІТА”, який у фіналі переміг “Класік” - 4:0.

У півфіналі турніру “Зірка-ЛІТА” перемогла “Славію” - 3:1, а “Класік” виявився сильнішим від команди “Ветерани” - 5:4.

Нагадаємо, що участь у Кубку Мера взяли вісім кращих команд, що визначилися за підсумками розіграшу чемпіонату міста Рівне з футзалу.

Ігри стадії 1/4 фіналу (16.12.07.) завершилися з такими результатами: “Зірка-ЛІТА” - “ОДЕК” - 6:1, “Славія” - “Продторгобладнання” - 3:3 (по пенальті - 13:12), “Карат” - “Ветерани” - 1:4, “Класік” - “ДЮСШ-4” - 5:4.

Крім того, міська федерація футболу визначила провідних гравців чемпіонату: кращий форвард - Володимир Ткачук (“Продторгобладнання”) - 21 гол, кращий гравець - Сергій Щубак (“Зірка-ЛІТА”), кращий захисник - Олександр Гергелюк (“Класік”), кращий воротар - Руслан Ястремський (“Ветерани”).

Нагадаємо, раніше “Зірка-ЛІТА” здобула золоті нагороди ще й у чемпіонаті Рівного з міні-футболу. Друге місце у цих змаганнях теж посів “Класік”. Третьою була “Славія”.

27.12.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 27.12.2007p. 
На головну сторінку