Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №325 від 03.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Призначення

Голомша - головний міліціонер Рівненщини

Голомша - головний міліціонер Рівненщини

Відтепер начальником управління внутрішніх справ у Рівненській області буде Ярослав ГОЛОМША. У присутності керівників правоохоронних органів Рівненщини його представив на цю посаду, якраз перед Новим роком, 29 грудня заступник міністра внутрішніх справ України Володимир ЄВДОКИМОВ.

моддинг корпусов

- Призначення нового керівника обласної міліції, - зазначив Володимир Євдокимов, - викликане необхідністю посилення боротьби зі злочинністю, кардинального приборкання криміналітету і встановлення в краї належного правопорядку. Пан Піддубний дійсно добре попрацював на Рівненщині, - підкреслив він. - Його запам’ятають, як впевненого в собі, непоступливого керівника. Зараз, після звільнення з посади, він не залишить МВС, для нього знайдеться гідне місце у структурі українських правоохоронних органів.

Новопризначений головний міліціонер області зазначив, що робитиме все для покращення роботи міліції: “Ми з Сергієм Піддубним знайомі не один рік. Всю роботу управління він передав мені на належному рівні. Тому в новому році працюватимемо ще краще”.

Як відомо, 19 грудня Сергій Піддубний написав рапорт на звільнення, а з 26-го - пішов у відпустку. Днями повторно призначений міністр МВС Юрій Луценко задовольнив його прохання про звільнення.

Ярослав Голомша пообіцяв, що буде оцінювати колег за професіоналізмом, шукати з ними порозуміння і докладати максимум зусиль для примноження вже існуючих напрацювань.

Досьє

Ярослав Голомша народився 18 серпня 1961 року в селі Тухля Сколівського району Львівської області. В 1987 році закінчив Тернопільський фінансово-економічний інститут. Згодом здобув юридичну освіту у Львівському інституті внутрішніх справ.

Ярослав Голомша - професійний оперативник і вже не один рік працює в системі МВС. Починав зі звичайного “опера”. Неабиякий досвід роботи отримав на різних, у тому числі й керівних посадах у спецрозділах МВС. Тривалий час працював у Тернопільській області, у 2003-2004 роках був заступником начальника УБОЗ УМВС України в Рівненській області. До свого призначення пан Голомша обіймав посаду заступника начальника служби внутрішньої безпеки Головного управління боротьби з організованою злочинністю МВС України.

03.01.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 03.01.2008p. 
На головну сторінку