Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №325 від 03.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Смерть напередодні Нового року

Замерз на полі біля хутора Лебедина Здолбунівського району 67-річний пенсіонер Олександр.

мопед

Наступного дня в Здолбунові знайшли тіло місцевого жителя, 34-річного Олександра. Причина смерті - загальне переохолодження організму. Так само помер в літній кухні одного з приватних будинків Сарн 48-річний житель с.Заліщани Дубровицького району Валерій.

Крадуть могильні огорожі

Нещодавно працівники ВДАІ в Здолбунівському районі зупинили підозрілий автомобіль. Під час перевірки виявилося, що водій транспортного засобу Василь К. перевозив фрагменти металевої огорожі до могил без відповідних документів.

Для чого лікарні ялинка?!

Певно, так думав 24-річний рівнянин Анатолій Т., коли у переддень новорічних свят зрізав і викрав ялинку, що росла на території одного з медичних закладів обласного центру.

Тим часом, правоохоронці Костопільського райвідділу міліції затримали 22-річного Віктора С. Хлопець перевозив 50 ялинок без документів про їх походження. Загальна сума збитку - 1200 гривень.

Малюк грався скипидаром

В останній день минулого року в стані середньої важкості до приймального відділення Острозької центральної лікарні потрапив однорічний рівнянин Назарчик. Його тіло вкривали хімічні опіки. Як вдалося з’ясувати, причиною отриманих травм став скипидар.

Смалив порося й мало не згорів

До реанімації Березнівської центральної лікарні у вкрай важкому стані потрапив 35-річний житель с.Кам’янка Березнівського району Сергій. Діагноз - травматичний шок, опіки 1-3 ступеня нижніх кінцівок та обличчя. Під час смаління поросяти паяльна лампа просто вибухнула у нього в руках.

Смертельна колонка

Через порушення елементарних правил експлуатації газового обладнання, а саме через колонку, яка працювала без витяжки, вже ніколи не зустріне Новий рік рівненська сім’я – 40-річна Наталія та її син - 6-річний Сергій. Вони отруїлися чадним газом.

03.01.2008За повідомленнями прес-служби ВДАІ, ЦГЗ УМВСУ та ГУМНСУ в Рівненській області.



Рівне-Ракурс №10 від 03.01.2008p. 
На головну сторінку