Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №326 від 10.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Фінансування

Депутатам потрібен парк відпочинку

Депутатам потрібен парк відпочинку

“Парк культури є єдиним державно-господарським комплексом, де має бути один господар - працівники парку, і повинен бути єдиний цільовий керівник державних структур - управління культури та туризму міськвиконкому” - це лише одна цитата з рішення, яке було затверджено на останній сесії Рівнеради. Депутати вирішили, що не варто роздробляти та віддавати випадковим власникам улюблений рівнянами центр дозвілля - центральний парк культури та відпочинку імені Т.Шевченка, а проблеми, з якими зіштовхнувся останнім часом, парк може вирішити іншим чином.

Перш за все, варто подумати про благоустрій території та безпечність атракціонів - вирішили чиновники. Особливо, якщо врахувати той факт, що протягом більше сорока років у парку не проводились реконструкції, капітальний ремонт будівель, споруд, електроустаткування, а також враховуючи недофінансування з бюджету останніх років.

Тому цього разу міські чиновники грошей не пошкодували. Вирішили виділити на підтримку та розвиток програми “Об’єднання парків культури та відпочинку” на 2008 рік лише на благоустрій - трохи менше одного мільйона гривень. Близько 600 тисяч гривень передбачається на придбання нових сучасних енергоекономних екстремальних дитячих і дорослих атракціонів. Не забули й про екологічно-природоохоронні заходи, на них виділяють 70 тисяч гривень. Отож, найкращий парк західного регіону стане ще кращим?!

10.01.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 10.01.2008p. 
На головну сторінку