Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №214 від 17.11.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Думки з приводу

Заява директора ДП «Оптіма-770-Р» Олександра Шиляєва

з приводу використання мешканців Клеваня у задоволенні

партійною структурою політичних амбіцій напередодні виборів

Пристрасті навколо добудови складу світлих нафтопродуктів у селищі Клевань не вщухають. Особливо з наближенням 26 листопада - днем офіційного початку виборчої кампанії. Розуміємо, що «бали» бодай на старт заробляються заздалегідь. Про це і подбала одна із партій, яка з'явилася на політичному горизонті. Продовжує вона лобіювання власних інтересів і до сьогодні. Однак у «заручники» для утвердження позицій на майбутніх виборах потрапила частина жителів Клеваня, які продовжують спільно з партійцями організовувати публічні, нічим не аргументовані акції проти нібито незаконної добудови Клеванської нафтобази.

Наступне ж їх проведення заплановане на п'ятницю, 17 листопада, біля приміщення Рівненської райдержадміністрації, та на неділю, 20 листопада, у селищі Клевань.

Свою позицію із законодавчої точки зору ми викладали неодноразово, засвідчуючи це відповідною документацією як дозвільного характеру, так і за результатами перевірок.

Прикро лише, що перша офіційна особа від міського керівництва партії заявила раніше одне, а діє нині по-іншому. На майдані Незалежності в Рівному 14 жовтня цього року представник осередку офіційно заявив, що проблема «нафтобази» від мітингів і демонстрацій переводиться виключно у правову площину. Тобто юристи вже займалися на той час підготовкою позовної заяви до суду, яка за кілька тижнів і мала податися у відповідну інстанцію. Проте відтоді минув уже місяць. І замість того, щоб обрати цивілізований шлях вирішення питання, партія продовжує, маніпулюючи жителями Клеваня, проводити так звані «політичні показові виступи».

Тому хотілося б, щоб мешканці селища ще раз задумалися, що нагнітання ситуації навколо нафтобази пов'язане виключно з майбутніми виборами до місцевих рад, у тому числі селищних голів. Мине півроку і обурені зараз ініціатори виявляться в списках депутатів. Дехто з цих осіб, не виключено, обійме крісло селищного голови в Клевані. А на цій посаді їх уже було чимало. Та, заручившись підтримкою жителів, нічого так для них й не зробили. Тож, прагнення одне - щоб за чергові запевнення не довелося гірко каятися.

Бо чомусь до цього часу «захисники» інтересів мешканців смт Клевань жодного разу не прийшли до керівництва нафтобази та усно чи письмово не висловили свою думку.

17.11.2005З повагою, Олександр Шиляєв



Рівне-Ракурс №10 від 17.11.2005p. 
На головну сторінку