Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №326 від 10.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жертви стихії

Доки бабуся спала - онуки задихалися у вогняній пастці

Доки бабуся спала - онуки задихалися у вогняній пастці

Трагедія в Балашівці - сумний урок батькам

Двоє маленьких хлопчиків згоріло через недогляд та недбалість рідних у селі Балашівка Березнівського району.

В обід, добре натопивши грубку, горе-мама пішла в магазин, залишивши 2-річного та 4-річного малюків без нагляду. Зустрівши на вулиці свою матір, попросила її подивитись за онуками.

У цей час менший хлопчик спав на дивані, а його братик слухав музику. Бабуся заглянула до них у кімнату і, переконавшись, що все гаразд, пішла відпочивати. За якийсь час жінка задрімала, прокинулася вже від сильного смороду. “Вся оселя була заповнена димом, а з сусідньої кімнати виривалися язики полум’я, - розповідає помічник начальника ГУ МНС у Рівненській області Віктор КОЗАК. - З переляку господиня кинулася на подвір’я. На її крики почали збігатися сусіди. Вона пригадала, що в будинку - діти. Та пізно... Врятувати їх не вдалося...”. Причина пожежі з’ясовується.

Такого ще не було: на новорічні та різдвяні свята на Рівненщині трапилося 37 пожеж, у яких загинуло семеро людей. Збитки від пожеж склали понад 700 тисяч гривень.

До теми

Дорогі краяни!

Пам’ятайте: несправне пічне опалення, використання саморобних електрообігрівачів, паління у ліжку в нетверезому стані - основні причини пожеж та загибелі людей.

Із похолоданням традиційно слідує і зростання кількості пожеж та випадків загибелі людей у вогні. Рятувальники МНС Рівненщини знов і знов звертаються до всіх громадян із проханням звернути свою увагу на стан протипожежного захисту власної оселі. Пам’ятайте, правила пожежної безпеки прості та легкі. А от їх невиконання - згубне!

10.01.2008Начальник ГУ МНС у Рівненській області Микола Костюк



Рівне-Ракурс №10 від 10.01.2008p. 
На головну сторінку