Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №326 від 10.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Телевізор вибухнув у різдвяний вечір

Під час перегляду подружжям різдвяних програм в одній із квартир на вулиці Макарова у Рівному вибухнув телевізор. Чоловік та дружина отримали термічні опіки обличчя та рук. Нині потерпілі перебувають у лікарні.

“Дівоча” пам’ять

У ході перевірки одного з місцевих кафе правоохоронці встановили, що працівниця кафе, 28-річна Галина, мешканка села Вовковиї, допустила нестачу товарно-матеріальних цінностей на суму 6 795 гривень. Жінка ніяк не може пригадати, де б могли подітися ці гроші.

Прикрили “точку”

Міліціонери виявили факт незаконної організації пункту прийому брухту чорних металів, який організував у своєму господарстві житель села Мочулище Дубровицького району 28-річний Михайло Ш.

Несподівана смерть

Помер працівник РАЕС, 51-річний Григорій П., житель Кузнецовська. Його доставили в реанiмацiйне вiддiлення з важкою черепно-мозковою травмою та гематомою. Потерпілий був у станi алкогольного сп’янiння. Через сім діб він помер. Обставини травмування чоловіка з’ясовують працівники міліції.

Різдвяна риболовля

23-річний чоловік провалився під лід на місцевому озері села Нобель у Зарічненському районі під час риболовлі. На жаль, ніхто з рибалок, які були поруч, не наважився врятувати юнака.

Виживає, хто як вміє

“Фальшивками” намагався розрахуватися в одному з кіосків мешканець села Ілляшівка. Під час обшуку в цього чоловіка правоохоронці вилучили дві 200-гривневі купюри, кілька грошових знаків номіналом 100 та 50 гривень.

“Волинь” лишилася без телиці

Злодії викрали телицю з ферми ПСП “Волинь”, що у селі Велика Омеляна Рівненського району. Хто це скоїв - наразі невідомо.

10.01.2008За повідомленнями ВЗГ УМВСУ та ГУ МНСУ та ВДАІ в Рівненській області.



Рівне-Ракурс №10 від 10.01.2008p. 
На головну сторінку